Horoscop 20 februarie 2021! O zodie se mută în casă nouă!

Horoscop zilnic sâmbătă, 20 februarie 2021
Horoscop zilnic sâmbătă, 20 februarie 2021

Consultă horoscopul zilei de 20 februarie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Rac au succes în recuperarea unor bani!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 februarie 2021, oferă câteva descrieri generale ale evenimentelor notabile din vieţile zodiilor. Închei un proiect care se anunță un succes, dar necesită multă muncă! Conjunctura astrală este în favoarea multor nativi pentru a rezolva sarcini de tot felul! Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic- Zodia Berbec

O zi specială pentru a lua masa în oraș, mai ales că poți face cunoștință și cu alți oameni pe care o să îi placi cu siguranță. Dacă ești singur, poţi întâlni pe cineva care o să fie pe placul tău.

Horoscop zilnic- Zodia Taur

O persoană apropiată vrea să facă parte din viața ta și încearcă să găsească un numitor comun.

Nu prea vrei să-i dai șanse, mai ales dacă te-a făcut să suferi!

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 19 februarie 2021! O zodie o să aibă un succes personal!

Horoscop zilnic- Zodia Gemeni

Nativii zodiei Gemeni realizează o negociere care întruneşte toate condițiile puse. Horoscopul zilei de sâmbătă, 20.02.2021,le recomandă nativilor Gemeni să fie atenți pentru că pot câștigă o suma frumoasă de bani.

Horoscop zilnic sâmbătă, 20 februarie 2021
Horoscop zilnic sâmbătă, 20 februarie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop zilnic- Zodia Rac

Faci demersuri care țin de recuperarea unor bani. O să ai un succes în această privința şi vei reuşi să te descurci cu cheltuielile casei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscopul zilei de 20 februarie 2021 vine cu recomandări pe plan personal pentru câteva zodii

Horoscop zilnic- Zodia Leu

Pregătește masa pentru că un musafir apare seara la uşa ta. Este o persoană care îți simte lipsa și poate vrea să îți facă vreo confidenţă sau mărturisire.

Horoscop zilnic- Zodia Fecioară

Te muți într-o nouă casă și îți legalizezi relația. Urmează o perioadă liniștită în viața ta şi te vei încărca rapid cu multă energie pozitivă.

Horoscop zilnic- Zodia Balanță

O să ți se împlinească un vis sau o să revină cineva în viața ta sentimentală. Visezi cu ochii deschiși când totul e haotic în jurul tău.

Citeste si: Horoscop 18 februarie 2021! O zodie se desparte de partenerul de viață!

Horoscop zilnic- Zodia Scorpion

O să lucrezi o perioadă, în regim de colaborare, cu o companie. O să fii liniștit pentru că o să ai niște venituri sigure o perioadă de timp.

Horoscop zilnic- Zodia Săgetător

Vrei să părăsești țara pentru că ţi-ai găsit un loc de muncă, pe placul tău, în străinătate. Dacă este avantajos şi pe plan financiar, poți face pasul cel mare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop zilnic- Zodia Capricorn

Ți se propune o funcție de conducere exact când nu mai erai fericit și determinat la locul de muncă. Ar fi bine să accepţi noua propunere.

Horoscop zilnic- Zodia Vărsător

Te gândeşti numai la vacanță deși nu ești convins că poți ajunge acolo anul acesta. Poți achiziționa o ofertă avantajoasă, dar neapărat cu asigurare.

Horoscop zilnic- Zodia Pești

Încasezi niște bani pe care îi cheltuiești imediat fără să analizezi puțin situația. Nu mai lua decizii de moment, în special în privinţa banilor. 

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop 18 februarie 2021! O zodie se desparte de partenerul de viață!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies