HOROSCOP 2016: Cum iti va merge in dragoste tot anul! Uite ce zic astrele!

HOROSCOP 2016: Cum iti va merge in dragoste tot anul! Uite ce zic astrele!
HOROSCOP 2016: Cum iti va merge in dragoste tot anul! Uite ce zic astrele!

Vrei sa stii ce ti-a pregatit 2016 pe plan sentimental? Uite ce spun astrele.

 

BERBEC
Cuplurile isi vor trai viata in 2016 cu mult entuziasm. In ochii societatii veti poza ca o pereche armonioasa, va veti distra alaturi de prieteni, in reuniuni familiale sau sociale. Din luna ianuarie si pana la inceputul lunii martie este o perioada pasionala pentru cuplu deoarece Marte se deplaseaza prin semnul Scorpionului. Emotii se vor derula si in lunile august si septembrie.
Sfarsitul de an va prinde prinsi in tot felul de obligatii sociale si uitati cat de valoroase pot fi clipele petrecute impreuna.
Pentru cei care se hotarasc sa ramana singuri, anul acesta le pregateste tot felul de perspective fascinante. Au loc tot felul de intalniri romantice, unele chiar cu oameni care corespund ca temperament cu al dumneavoastra, insa trebuie sa fiti mai selectivi. Lunile mai si iunie, atunci cand Marte este retrograd in Scorpion, ar putea provoca prea multe probleme intr-o relatie.
Abia in luna august sentimentele devin puternice si veti fi generosi, atenti si iubitori.
TAUR
Si in acest an, cuplurile vor trai cu emotie relatia in care sunt implicati. Ganditi-va doar la aerul romantic care pluteste in casa dumneavoastra. Incepand din primavara, Venus si Uranus va inspira sa se intample ceva frumos in fiecare zi. Surprize placute, cadouri mici sau gesturi mari, se pot gasi solutii.
In august si in septembrie, luni de concedii, puteti merge undeva, intr-o locatie mai indepartata. Probleme mai serioase vor fi in lunile noiembrie si decembrie. Se rezolva, oricum.
Pentru indragostitii singuratici iubirea se poate sa le invaluie inima. In lunile februarie si martie puteti intalni pe cineva interesat de spiritualitate sau din domeniul artelor culturale. Un strop de romantism in plus vine in luna aprilie, cand Venus si Uranus sunt in zodia Berbec.
In rest, pana la sfarsitul lunii iunie veti putea fi mult mai fermi si mai decisi. O intalnire karmica ar putea sa fie in luna septembrie. Decembrie este o luna calma si confortabila.
GEMENI
Urmeaza un an sensibili pentru cupluri. Casa si viata de familie sunt bine ordonate, dar nu plictisitoare sau obisnuite. Calendarul social ar putea fi asamblat din luna februarie, cand impreuna alegeti ceea ce este mai distractiv, mai putin obositor sau mai costisitor.
Va puneti de acord asupra caror evenimente va veti concentra. Daca in lunile august sau septembrie relatiile de familie scapa de sub control va sustineti unul pe celalalt si veti trece de obstacole.
Pentru cei care nu formeaza un cuplu anul 2016 le aduce vremuri bune si vise mari. O eclipsa de soare din luna martie va aprinde focul si va va aduce inspiratie. Gestionati-va programul social si va asigurati distractia toata primavara.
Este prea frumos sa fie adevarat, insa cineva poate aparea la sfarsitul verii in viata dumneavoastra si extraordinara intalnire ar trebui sa o simtiti de la inceput. Iarna aduce si ea relaxare, intalniri dar, parca, nimic serios.
RAC
unteti dotati cu pasiune si entuziasm si astfel veti imbratisa toate evenimentele cu sfiala si voie buna. Membrii familiei va tin ocupati, dar aveti mai mult decat suficienta energie ca sa va concentrati si sa ii faceti pe toti fericiti.
Se poate ca relatia in cuplu sa se solidifice mai tare, mai ales daca uneori intervine mult prea solicitantul serviciu.
Pentru cei care nu formeaza un cuplu, dragostea ii va aduce mereu aproape de casa, asa ca, fiti atenti! Intalnirile va tin superocupati pana in primavara, cand o alta intrevedere se poate transforma intr-o adevarata poveste de dragoste. Vara se incheie cu o explozie de extravaganta si incredere, iar luna septembrie va face mult mai rasfatati.
LEU
Pentru cupluri anul 2016 o sa fie unul linistit si interesant. Dumneavoastra si partenerul de viata sunteti darnici si va ajutati reciproc. In plus, dorintele ciudate sunt la un nivel minim. Sentimentele le afisati mai tot timpul anului, si tratati totul cu o atentie suplimentara. Orice neintelegeri sunt mai ales legate de probleme practice, de plati neefectuate la timp si de telefoane si discutii deplasate.
Pentru cei care nu si-au gasit perechea, anul 2016 le aduce un bum care ii va soca pe cei din jur. Desi in primavara va simtiti mult prea singuri, nu va agitati prea mult timp. O multime de posibilitati se ivesc si veti fi fericiti. Concret, in lunile aprilie sau mai sansele sunt mici dar in august sau septembrie s-ar putea sa intalniti pe cineva cu care sa va distrati o vreme.
FECIOARA
Cuplurile vor trece prin noul an prinsi intr-o relatie solida si traversand orice problema sau provocare impreuna, remediind-o mai devreme sau mai tarziu. Exista o multime de sensibilitati dar amandoi veti sti ce si cand vreti remedia situatia. Primavara inca de la primele semne ale aparitiei va invaluie totul in roz, in optimism. Toamna este plina de evenimente si foarte bine fundamentata emotional.
Pentru Fecioarele singuratice anul 2016 le asigura un trai neobisnuit si palpitant. Cele mai salbatice intalniri puteti sa le aveti la inceputul anului. In luna martie, o eclipsa de Luna ar putea aduce un nou fior romantic. Luna aprilie ar trebui sa aduca vietii amoroase calm si distractie, iar lunile august si septembrie confera sarm si flirturi trecatoare.
BALANTA
In cuplu, viata poate avea cateva modificari care pot veni ca o gura de aer proaspat pentru amandoi. Va adaptati. Fie va sprijiniti unul pe celalalt, fie, cealalta jumatate va veni sa va ceara mai multe sfaturi. Nu faceti ceva sa nu i le oferiti. Inca de la inceputul anului se prefigureaza o schimbare mare si nu trebuie sa uitati sa discutati totul. Tineti cont ca Mercur retrograd promoveaza deciziile obiective. In luna martie se pare ca nervii va sunt intinsi la maxim insa puteti gasi fericirea si senzatia de bine avand grija unii de altii. In lunile septembrie si octombrie luati decizii si sarbatoriti impreuna sfarsitul de an cu pasiune din care sigur vor sari scantei de romantism.
Pentru cei care sunt inca singuri nu putem sa nu le amintim ca sigur si neasteptat vor intalni oameni care le vor schimba viata in bine. Anul incepe timid, cu mesaje romantice, intalniri care par sa nu lege ceva trainic, dar in lunile martie si aprilie perspectivele de vis abunda. Abia in luna iunie o posibila pereche isi face aparitia.
SCORPION
Cuplurile isi netezesc calea spre o relatie foarte profitabila, mai ales ca uneori obositi de atatea discutii si va doriti sa clarificati totul. Mercur este retrograd de patru ori in acest an (in ianuarie, in mai, septembrie si decembrie) si genereaza posibile neintelegeri si confuzii. Trebuie doar sa fiti rabdator cu partenerul si sa evitati expunerile incapatanate. Partenerul dumneavoastra va avea probleme cu comunicarea, mai ales daca nu stiti sa-l incurajati sa va impartaseasca ce are pe suflet.
Scorpionii singuratici au unele dubii. Nu prea stiu insa foarte bine ce vor sa vada. Fanteziile si iluziile vor dura la fel de mult ca intalnirile reale si nu este neaparat un lucru rau. Intalniri sensibile vor fi, multe chiar, insa de ele va veti aminti cu drag si atat. In aprilie este un moment bun, cand ajungeti sa atingeti inima cuiva. Fiti blanzi si veti vedea ca sentimentele sunt reciproce.
SAGETATOR
Relatia pentru cupluri este una senina si luminoasa pe toata durata anului. Partenerul dumneavoastra se simte din ce in ce mai atras si pentru asta este mandru ca va este alaturi. Aceasta uniune ar trebui sa va ajute sa treceti peste problemele financiare, mai ales in primele doua luni ale anului. Oricum, din luna martie Marte va ajuta sa nu mai luati decizii pripite.
Cei care nu formeaza inca un cuplu sunt dispusi sa investeasca mai mult in propria imagine, marind cota de lux si extravaganta. O fantezie romantica ar putea incolti in luna martie. Bucurati-va de confortul emotional si de rasfat, deoarece in aprilie s-ar putea sa va cam plictisiti. Sfarsitul anului este invaluit in dragoste si emotii. O intalnire norocoasa din octombrie ar putea netezi o cale pe care o stiati inchisa.
CAPRICORN
Cuplurile se vor lupta pentru a mentine pacea dar oricum, stresul isi va arata coltii si va incurca putin lucrurile. Va surprindeti insa unul pe celalalt, in special in luna aprilie sau mai. Discutiile nu va prind insa inactivi. Pe drum ati putea face descoperiri importante despre partener, mai ales in lunile august si septembrie. Jupiter si Nodul Lunar Nord ar putea sa va deschida o usa karmica.
Capricornii singuri pastreaza stransa conexiunea cu lumea reala decat cu lumea viselor si a fanteziilor despre dulciuri. In primele doua luni ale anului intalnirile vor mult prea putine decat v-ati fi dorit. Abia in noiembrie sau decembrie cineva special v-ar putea lovi coarda romantica.
VARSATOR
Noi pasiuni se vor aprinde pentru cupluri. Dragostea devine mai jucausa si cu o stralucire aparte. Generozitatea reciproca face parte din cheia succesului.. amintiti-va ca acasa nu este un concurs pentru a vedea cine poate fi mai generos. In luna august si septembrie influentele lui Jupiter si a Nodului Lunar Nord ar putea crea perspective practice si materiale legate tot de generozitate.
Varsatorii singuri sunt niste romantici foarte activi. Intalniri, sanse, conversatii, unele dintre ele neobisnuit de lungi, va vor aduce aproape o multime de prieteni. In lunile mai sau iunie o cunostinta noua. O adevarata aventura pasionala se prefigureaza, insa, in toamna. Cele mai multe contacte vor fi cu prieteni comuni, alaturi de care va simtiti formidabil. Fiti inteligenti si ca de obicei, distrati-va din abundenta, mai ales in lunile noiembrie si decembrie!
PESTI
Cuplurile au un an bogat, cu modificari si oportunitati de a fi fericiti si mai legati impreuna. Alaturi de partenerul de viata impartasiti vise mari, donatii generoase, excursii mai lungi in destinatii indepartate, dar amandoi stiti sa pastrati cate putin din toate ca sa va ajunga intregul an. Mijlocul verii va aduce emotii, griji si dragoste, insa sustinerea vine chiar de la cine nu va asteptati. Toamna si iarna decid care evenimente sociale sunt mai satisfacatoare si va concentrati pe cele mai importante.
Nativii din zodia Pesti care aleg singuratatea au o multime de intalniri in 2016 si nu oricum, ci cu perspective romantice. In februarie si martie veti putea ridica standardele si vreti sa fiti alaturi de parteneri solizi, extrem de evoluati. Iulie si august va aduce alaturi pe cineva special care va va implini aptoape toate cerintele. Sfarsitul de an insa va gaseste foarte ocupati iar telefonul si e-mailul aproape se inrosesc. Va inconjurati de oameni de calitate carora doriti sa le acordati mai multa atentie si sa-i cunoasteti mai bine.
Sursa: RevistaMagazin.ro

BERBEC

Cuplurile isi vor trai viata in 2016 cu mult entuziasm. In ochii societatii veti poza ca o pereche armonioasa, va veti distra alaturi de prieteni, in reuniuni familiale sau sociale. Din luna ianuarie si pana la inceputul lunii martie este o perioada pasionala pentru cuplu deoarece Marte se deplaseaza prin semnul Scorpionului. Emotii se vor derula si in lunile august si septembrie. Sfarsitul de an va prinde prinsi in tot felul de obligatii sociale si uitati cat de valoroase pot fi clipele petrecute impreuna.

Pentru cei care se hotarasc sa ramana singuri, anul acesta le pregateste tot felul de perspective fascinante. Au loc tot felul de intalniri romantice, unele chiar cu oameni care corespund ca temperament cu al dumneavoastra, insa trebuie sa fiti mai selectivi. Lunile mai si iunie, atunci cand Marte este retrograd in Scorpion, ar putea provoca prea multe probleme intr-o relatie. Abia in luna august sentimentele devin puternice si veti fi generosi, atenti si iubitori.

TAUR

Si in acest an, cuplurile vor trai cu emotie relatia in care sunt implicati. Ganditi-va doar la aerul romantic care pluteste in casa dumneavoastra. Incepand din primavara, Venus si Uranus va inspira sa se intample ceva frumos in fiecare zi. Surprize placute, cadouri mici sau gesturi mari, se pot gasi solutii. In august si in septembrie, luni de concedii, puteti merge undeva, intr-o locatie mai indepartata. Probleme mai serioase vor fi in lunile noiembrie si decembrie. Se rezolva, oricum.
Pentru indragostitii singuratici iubirea se poate sa le invaluie inima. In lunile februarie si martie puteti intalni pe cineva interesat de spiritualitate sau din domeniul artelor culturale. Un strop de romantism in plus vine in luna aprilie, cand Venus si Uranus sunt in zodia Berbec. In rest, pana la sfarsitul lunii iunie veti putea fi mult mai fermi si mai decisi. O intalnire karmica ar putea sa fie in luna septembrie. Decembrie este o luna calma si confortabila.

GEMENI

Urmeaza un an sensibili pentru cupluri. Casa si viata de familie sunt bine ordonate, dar nu plictisitoare sau obisnuite. Calendarul social ar putea fi asamblat din luna februarie, cand impreuna alegeti ceea ce este mai distractiv, mai putin obositor sau mai costisitor. Va puneti de acord asupra caror evenimente va veti concentra. Daca in lunile august sau septembrie relatiile de familie scapa de sub control va sustineti unul pe celalalt si veti trece de obstacole.
Pentru cei care nu formeaza un cuplu anul 2016 le aduce vremuri bune si vise mari. O eclipsa de soare din luna martie va aprinde focul si va va aduce inspiratie. Gestionati-va programul social si va asigurati distractia toata primavara. Este prea frumos sa fie adevarat, insa cineva poate aparea la sfarsitul verii in viata dumneavoastra si extraordinara intalnire ar trebui sa o simtiti de la inceput. Iarna aduce si ea relaxare, intalniri dar, parca, nimic serios.

RAC

unteti dotati cu pasiune si entuziasm si astfel veti imbratisa toate evenimentele cu sfiala si voie buna. Membrii familiei va tin ocupati, dar aveti mai mult decat suficienta energie ca sa va concentrati si sa ii faceti pe toti fericiti. Se poate ca relatia in cuplu sa se solidifice mai tare, mai ales daca uneori intervine mult prea solicitantul serviciu.
Pentru cei care nu formeaza un cuplu, dragostea ii va aduce mereu aproape de casa, asa ca, fiti atenti! Intalnirile va tin superocupati pana in primavara, cand o alta intrevedere se poate transforma intr-o adevarata poveste de dragoste. Vara se incheie cu o explozie de extravaganta si incredere, iar luna septembrie va face mult mai rasfatati.

LEU

Pentru cupluri anul 2016 o sa fie unul linistit si interesant. Dumneavoastra si partenerul de viata sunteti darnici si va ajutati reciproc. In plus, dorintele ciudate sunt la un nivel minim. Sentimentele le afisati mai tot timpul anului, si tratati totul cu o atentie suplimentara. Orice neintelegeri sunt mai ales legate de probleme practice, de plati neefectuate la timp si de telefoane si discutii deplasate.
Pentru cei care nu si-au gasit perechea, anul 2016 le aduce un bum care ii va soca pe cei din jur. Desi in primavara va simtiti mult prea singuri, nu va agitati prea mult timp. O multime de posibilitati se ivesc si veti fi fericiti. Concret, in lunile aprilie sau mai sansele sunt mici dar in august sau septembrie s-ar putea sa intalniti pe cineva cu care sa va distrati o vreme.

FECIOARA

Cuplurile vor trece prin noul an prinsi intr-o relatie solida si traversand orice problema sau provocare impreuna, remediind-o mai devreme sau mai tarziu. Exista o multime de sensibilitati dar amandoi veti sti ce si cand vreti remedia situatia. Primavara inca de la primele semne ale aparitiei va invaluie totul in roz, in optimism. Toamna este plina de evenimente si foarte bine fundamentata emotional.
Pentru Fecioarele singuratice anul 2016 le asigura un trai neobisnuit si palpitant. Cele mai salbatice intalniri puteti sa le aveti la inceputul anului. In luna martie, o eclipsa de Luna ar putea aduce un nou fior romantic. Luna aprilie ar trebui sa aduca vietii amoroase calm si distractie, iar lunile august si septembrie confera sarm si flirturi trecatoare.

BALANTA

In cuplu, viata poate avea cateva modificari care pot veni ca o gura de aer proaspat pentru amandoi. Va adaptati. Fie va sprijiniti unul pe celalalt, fie, cealalta jumatate va veni sa va ceara mai multe sfaturi. Nu faceti ceva sa nu i le oferiti. Inca de la inceputul anului se prefigureaza o schimbare mare si nu trebuie sa uitati sa discutati totul. Tineti cont ca Mercur retrograd promoveaza deciziile obiective. In luna martie se pare ca nervii va sunt intinsi la maxim insa puteti gasi fericirea si senzatia de bine avand grija unii de altii. In lunile septembrie si octombrie luati decizii si sarbatoriti impreuna sfarsitul de an cu pasiune din care sigur vor sari scantei de romantism.
Pentru cei care sunt inca singuri nu putem sa nu le amintim ca sigur si neasteptat vor intalni oameni care le vor schimba viata in bine. Anul incepe timid, cu mesaje romantice, intalniri care par sa nu lege ceva trainic, dar in lunile martie si aprilie perspectivele de vis abunda. Abia in luna iunie o posibila pereche isi face aparitia.

SCORPION

Cuplurile isi netezesc calea spre o relatie foarte profitabila, mai ales ca uneori obositi de atatea discutii si va doriti sa clarificati totul. Mercur este retrograd de patru ori in acest an (in ianuarie, in mai, septembrie si decembrie) si genereaza posibile neintelegeri si confuzii. Trebuie doar sa fiti rabdator cu partenerul si sa evitati expunerile incapatanate. Partenerul dumneavoastra va avea probleme cu comunicarea, mai ales daca nu stiti sa-l incurajati sa va impartaseasca ce are pe suflet.
Scorpionii singuratici au unele dubii. Nu prea stiu insa foarte bine ce vor sa vada. Fanteziile si iluziile vor dura la fel de mult ca intalnirile reale si nu este neaparat un lucru rau. Intalniri sensibile vor fi, multe chiar, insa de ele va veti aminti cu drag si atat. In aprilie este un moment bun, cand ajungeti sa atingeti inima cuiva. Fiti blanzi si veti vedea ca sentimentele sunt reciproce.

SAGETATOR

Relatia pentru cupluri este una senina si luminoasa pe toata durata anului. Partenerul dumneavoastra se simte din ce in ce mai atras si pentru asta este mandru ca va este alaturi. Aceasta uniune ar trebui sa va ajute sa treceti peste problemele financiare, mai ales in primele doua luni ale anului. Oricum, din luna martie Marte va ajuta sa nu mai luati decizii pripite.
Cei care nu formeaza inca un cuplu sunt dispusi sa investeasca mai mult in propria imagine, marind cota de lux si extravaganta. O fantezie romantica ar putea incolti in luna martie. Bucurati-va de confortul emotional si de rasfat, deoarece in aprilie s-ar putea sa va cam plictisiti. Sfarsitul anului este invaluit in dragoste si emotii. O intalnire norocoasa din octombrie ar putea netezi o cale pe care o stiati inchisa.

CAPRICORN

Cuplurile se vor lupta pentru a mentine pacea dar oricum, stresul isi va arata coltii si va incurca putin lucrurile. Va surprindeti insa unul pe celalalt, in special in luna aprilie sau mai. Discutiile nu va prind insa inactivi. Pe drum ati putea face descoperiri importante despre partener, mai ales in lunile august si septembrie. Jupiter si Nodul Lunar Nord ar putea sa va deschida o usa karmica.
Capricornii singuri pastreaza stransa conexiunea cu lumea reala decat cu lumea viselor si a fanteziilor despre dulciuri. In primele doua luni ale anului intalnirile vor mult prea putine decat v-ati fi dorit. Abia in noiembrie sau decembrie cineva special v-ar putea lovi coarda romantica.

VARSATOR

Noi pasiuni se vor aprinde pentru cupluri. Dragostea devine mai jucausa si cu o stralucire aparte. Generozitatea reciproca face parte din cheia succesului.. amintiti-va ca acasa nu este un concurs pentru a vedea cine poate fi mai generos. In luna august si septembrie influentele lui Jupiter si a Nodului Lunar Nord ar putea crea perspective practice si materiale legate tot de generozitate.
Varsatorii singuri sunt niste romantici foarte activi. Intalniri, sanse, conversatii, unele dintre ele neobisnuit de lungi, va vor aduce aproape o multime de prieteni. In lunile mai sau iunie o cunostinta noua. O adevarata aventura pasionala se prefigureaza, insa, in toamna. Cele mai multe contacte vor fi cu prieteni comuni, alaturi de care va simtiti formidabil. Fiti inteligenti si ca de obicei, distrati-va din abundenta, mai ales in lunile noiembrie si decembrie!

PESTI

Cuplurile au un an bogat, cu modificari si oportunitati de a fi fericiti si mai legati impreuna. Alaturi de partenerul de viata impartasiti vise mari, donatii generoase, excursii mai lungi in destinatii indepartate, dar amandoi stiti sa pastrati cate putin din toate ca sa va ajunga intregul an. Mijlocul verii va aduce emotii, griji si dragoste, insa sustinerea vine chiar de la cine nu va asteptati. Toamna si iarna decid care evenimente sociale sunt mai satisfacatoare si va concentrati pe cele mai importante.
Nativii din zodia Pesti care aleg singuratatea au o multime de intalniri in 2016 si nu oricum, ci cu perspective romantice. In februarie si martie veti putea ridica standardele si vreti sa fiti alaturi de parteneri solizi, extrem de evoluati. Iulie si august va aduce alaturi pe cineva special care va va implini aptoape toate cerintele. Sfarsitul de an insa va gaseste foarte ocupati iar telefonul si e-mailul aproape se inrosesc. Va inconjurati de oameni de calitate carora doriti sa le acordati mai multa atentie si sa-i cunoasteti mai bine.

Sursa: RevistaMagazin.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies