HOROSCOP 2017: Este anul schimbarilor majore! Uite cum se transforma toate zodiile!

HOROSCOP 2017: Este anul schimbarilor majore! Uite cum se transforma toate zodiile!
HOROSCOP 2017: Este anul schimbarilor majore! Uite cum se transforma toate zodiile!

In acest an se vor petrece schimbari care promite mari speranţe pentru viitorul nostru ca omenire. Mai exact, acesta are modificari pozitive din punct de vedere: educaţional, politic, tehnologic, economic, şi personal.

 

Horoscop 2017 promite inovaţii tehnologice care vor schimba vieţile noastre, in mod similar cu telefoanele mobile şi Internetul.
Trecand la linistea sufleteasca, se pare ca nu vor fi modificari speciale in acest sens. Problemele ecologice şi de mediu vor fi aduse in centrul discutiilor, la fel ca obiceiurile noastre alimentare şi stilul de viaţa.
Horoscop 2017 pentru semnele de foc (Berbec, Leu, Sagetator)
Anul 2017 va aduce un numar de surprize care te vor tine mereu intr-o stare de spirit
euforica. Prezenta planetei Uranus in Berbec, inseamna ca vei avea o sclipire din cand in cand, o revelatie, care te va face sa meditezi adanc. Lucrurile pe care le vei cunoaste si le vei impartasi cu altii vor aparea foarte des, si mai ales in moduri total neprevazute.
Horoscop 2017 pentru semnele de pamant (Taur, Capricorn, Fecioara)
Cuvantul care defineste cel mai bine anul 2017 va fi organizare si cursivitate.
Comunicarea va sta la baza acestor realizari, care se va dezvolta in cei nascuti sub aceste semne zodiacale. Astfel, ideile vor avea timp sa apara incet si sa se dezvolte frumos, cateodata chiar fara sa fie nevoie sa intreprinzi nimic. Ca rezultat vei capata o intelepciune tacuta. Chiar daca te vei retrage in coltul tau pastrandu-ti ideile pentru tine, atunci cand va fi momentul ideile tale vor inflori si pentru ceilalti.
Pozitia Planetei Pluto in Capricorn aduce ideilor tale naturalete si efectivitate. Asadar vei oferi cea ai mai bun la timpul cel mai potrivit.
Horoscop 2017 pentru semnele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator)
Pentru anul 2017, cei nascuti sub semnul de aer, vor descoperi comunicarea ca fiind mai constructiva. Vorbitul si ascultatul vor fi elementele de baza in constructia a ceea ce iti doresti.
Poate ca nu te vei opri sa observi fiecare detaliu de care vei da, dar cu siguranta iti vei aduce aminte de el la momentul potrivit.
Intre timp, vei avea satisfactia de a iti implini pas cu pas scopul personal. Viziunea ta ii va inspira pe ceilalti in a-asi implini si ei scopurile. Vor exista si mici ezitari insa per total vei face pasi inainte, datorita comunicarii dintre persoanele cunoscute si cele pe care le vei cunoaste.
Horoscop 2017 pentru semnele de apa (Rac, Pesti, Scorpion)
Cei nascuti sub semnele de apa, vor avea avantajul a 2 planete care ii vor sustine: Jupiter si Neptun. Jupiter este in Rac, la inceputul anului si Neptun este pozitionat in Pesti. Pune-i impreuna si vor deborda in expresivitate. Vor avea impresia ca sunt atatea de facut si atat de putin timp pentru a le face.
Pentru fiecare cuvant frumos daruit, vor primi cel putin atat inapoi.
Spre deosebire de zodiile de apa si foc, nu vor avea rabdare sa proceseze toate informatiile care vin spre ei, pentru ca vor avea senzatia ca nu au timp. Partea buna in aceasta situatie este ca vor deprinde cunostinte si nici macar nu isi vor da seama. Vor avea asadar, capacitatea de a gandi inteligent chiar daca se afla intr-o continua miscare.
Sursa: horoscop2017.net

Horoscop 2017 promite inovaţii tehnologice care vor schimba vieţile noastre, in mod similar cu telefoanele mobile şi Internetul.

Trecand la linistea sufleteasca, se pare ca nu vor fi modificari speciale in acest sens. Problemele ecologice şi de mediu vor fi aduse in centrul discutiilor, la fel ca obiceiurile noastre alimentare şi stilul de viaţa.

Horoscop 2017 pentru semnele de foc (Berbec, Leu, Sagetator)

Anul 2017 va aduce un numar de surprize care te vor tine mereu intr-o stare de spirit euforica. Prezenta planetei Uranus in Berbec, inseamna ca vei avea o sclipire din cand in cand, o revelatie, care te va face sa meditezi adanc. Lucrurile pe care le vei cunoaste si le vei impartasi cu altii vor aparea foarte des, si mai ales in moduri total neprevazute.

Horoscop 2017 pentru semnele de pamant (Taur, Capricorn, Fecioara)


Cuvantul care defineste cel mai bine anul 2017 va fi organizare si cursivitate. Comunicarea va sta la baza acestor realizari, care se va dezvolta in cei nascuti sub aceste semne zodiacale. Astfel, ideile vor avea timp sa apara incet si sa se dezvolte frumos, cateodata chiar fara sa fie nevoie sa intreprinzi nimic. Ca rezultat vei capata o intelepciune tacuta. Chiar daca te vei retrage in coltul tau pastrandu-ti ideile pentru tine, atunci cand va fi momentul ideile tale vor inflori si pentru ceilalti. Pozitia Planetei Pluto in Capricorn aduce ideilor tale naturalete si efectivitate. Asadar vei oferi cea ai mai bun la timpul cel mai potrivit.

Horoscop 2017 pentru semnele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator)

Pentru anul 2017, cei nascuti sub semnul de aer, vor descoperi comunicarea ca fiind mai constructiva. Vorbitul si ascultatul vor fi elementele de baza in constructia a ceea ce iti doresti. Poate ca nu te vei opri sa observi fiecare detaliu de care vei da, dar cu siguranta iti vei aduce aminte de el la momentul potrivit.Intre timp, vei avea satisfactia de a iti implini pas cu pas scopul personal. Viziunea ta ii va inspira pe ceilalti in a-asi implini si ei scopurile. Vor exista si mici ezitari insa per total vei face pasi inainte, datorita comunicarii dintre persoanele cunoscute si cele pe care le vei cunoaste.

Horoscop 2017 pentru semnele de apa (Rac, Pesti, Scorpion)

Cei nascuti sub semnele de apa, vor avea avantajul a 2 planete care ii vor sustine: Jupiter si Neptun. Jupiter este in Rac, la inceputul anului si Neptun este pozitionat in Pesti. Pune-i impreuna si vor deborda in expresivitate. Vor avea impresia ca sunt atatea de facut si atat de putin timp pentru a le face. Pentru fiecare cuvant frumos daruit, vor primi cel putin atat inapoi.Spre deosebire de zodiile de apa si foc, nu vor avea rabdare sa proceseze toate informatiile care vin spre ei, pentru ca vor avea senzatia ca nu au timp. Partea buna in aceasta situatie este ca vor deprinde cunostinte si nici macar nu isi vor da seama. Vor avea asadar, capacitatea de a gandi inteligent chiar daca se afla intr-o continua miscare.

Sursa: horoscop2017.net

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies