Horoscop 2018: Incepe un an complicat, cu intorsaturi teribile de situatie si scandaluri uriase

Horoscop 2018: Incepe un an complicat, cu intorsaturi teribile de situatie si scandaluri uriase
Horoscop 2018: Incepe un an complicat, cu intorsaturi teribile de situatie si scandaluri uriase

Dacă 2016 a stat sub semnul unui joc discret între Cardinal şi Mutabil, iar 2017 a adus cu sine, cel puţin către sfârşitul său, un marcaj puternic pe semnele de Apă şi Pământ din urmă, anul acesta promite să spargă acest tipar.

La scară mundană, poate continua tendinţa conform căreia popoarele conştiente (Jupiter) de situaţia disperată în care se află (Scorpion) îşi pun speranţa în (aşa-zişi) maeştrii (Neptun) spirituali (Peşti) sau persoane care pozează în martiri (Neptun) care promit să aducă salvarea (Peşti). S-ar putea aşadar ca această configuraţie să aibă doar un aparent potenţial pozitiv pe acest plan, ceea ce ne poate face victime ale iluziilor.

Uranus în Taur: preţul progresului

Primul eveniment astral de avengură al acestui an este trecerea lui Uranus în semnul Taurului care are loc la mijlocul lunii mai. Cu toate că este o planetă transsaturniană care nu influenţează neapărat fiecare nativ în parte, am putea sesiza totuşi schimbări de atitudine şi pe plan personal. Am putea simţi aşadar nevoia de a ne moderniza (Uranus), cel puţin într-o anumită măsură, pe plan financiar (Taur): plătim mai mult cu cardul, facem cumpărături mai des pe Internet, folosim mai mult moneda virtuală Bitcoin.

Am putea constata deci că folosim din ce în ce mai puţin bani lichizi şi că ne bazăm din ce în ce mai mult pe tehnologie când vine vorba de plăţi. Aşa se face că am putea opta să ne plătim taxele şi chiar întreţinerea on-line, fără a ne mai deplasa la ghişeele instituţiilor publice sau până la biroul administratorului de bloc.

Citeste continuarea pe RomaniaTV.net



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop. Mercur intra in Scorpion, doua zodii incep o poveste de dragoste interzisa

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop AstroCafe pentru 23 octombrie: Doua zodii au de suferit - previziuni complete

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies