HOROSCOP 2019: Zodia ta este element de PĂMÂNT, AER, APĂ sau FOC? Iată ce ÎŢI PREGĂTEŞTE 2019

HOROSCOP 2019: Zodia ta este element de PĂMÂNT, AER, APĂ sau FOC? Iată ce ÎŢI PREGĂTEŞTE 2019
HOROSCOP 2019: Zodia ta este element de PĂMÂNT, AER, APĂ sau FOC? Iată ce ÎŢI PREGĂTEŞTE 2019

Anul 2019 poate şi chiar va aduce multe schimbări la orizont pentru fiecare semn zodiacal. În timp ce zodia este cu adevărat importantă, respectiv în ce zodie era Soarele în momentul naşterii, iar ea spune foarte multe despre viaţă ta, o influenţă la fel de mare o are şi elementul în care te-ai născut. Fie că eşţi element de Pământ, de Apă, de Aer sau de Foc, te poţi îndrepta pe un drum viitor la care nici nu te-ai fi gândit, iar acesta îţi poate da indicii valoroase în acest sens !

2019 PENTRU ELEMENTUL PĂMÂNT – ZODIILE TAUR, FECIOARA, CAPRICORN

Semnele de Pământ sunt extrem de bine înfipte cu picioarele în pământ şi deci impamantate solid şi întotdeauna gândesc lucrurile temeinic. Sunt exact tipul de oameni în preajma cărora vrei să fii în situaţii stresante.

Anul 2019 te va forţă să te conectezi mai mult cu oamenii la care ţii. Vei face tot ce poţi mai bine pentru a-ţi împlini dorinţele şi ai putea chiar avea şi anumite tendinţe creative.

În timp ce oamenii îţi vor pune la încercare răbdarea şi îţi vor scoate frustrarea la înaintare, tu vei rămâne cât de pozitiv şi impamantat eşti capabil.

Este foarte important în 2019 să îţi faci casă un loc natural de vindecare şi încărcare pentru suflet. În timp ce vei fi impaciuitorul altor semne, trebuie să ai un loc unde să te descarci şi relaxezi.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Neti Sandu 14 decembrie 2018. Zodia care cunoaşte marea dragoste azi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies