Horoscop 21 decembrie 2020! Află ce zodie intră în conflicte mari cu superiorii!

Horoscop zilnic luni, 21 decembrie 2020
Horoscop zilnic luni, 21 decembrie 2020

Consultă horoscopul zilei de 21 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Fecioară au exagerat cu alcoolul!

Horoscopul zilei de luni, 21 decembrie 2020, oferă câteva descrieri generale. Nu te supune la orice îți aduce și ție bucurie, pentru dragoste. Învață să cântărești lucrurile și pune-te si tu pe primul loc. Nu este un moment foarte bun pentru a te aventura sau a-ți risca stabilitatea actuală la locul de muncă. Iată previziunile acestei zile! 

Zodia Berbec

Treci peste o ceartă sau intrigă și nu lăsa experiențele rele să te dezamăgească în legătură cu ceea ce îți place să faci. Fii creativ mereu, mai ales la locul de muncă și experianta ta profesioanală o să crească.

Zodia Taur

Nu îți fie frică să nu fii în pas cu ceea ce dorești.

Să te bucuri de fiecare moment, te va face mult mai bun ca persoană, azi poți pune prețul pe gesturi și nu neapărat pe lucruri.

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 20 decembrie 2020! Află ce zodie se mută în casă nouă și cine are un câştig financiar neaşteptat!

Zodia Gemeni

S-ar putea să crezi că trăiesti un basm, dar ai grijă că acesta poate fi doar un discurs iluzoriu, în plan sentimental.

Horoscopul zilnic de luni, 21.12.2020, recomandă nativilor Gemeni să nu se îndrăgostească de cineva care încearcă să-i înșele.

Zodia Rac

Să te simți iubit și dorit ți-a redat din nou încrederea în tine, după un timp în care te simțeai neimportant. Bucură-te de acest moment favorabil și arată-ți afecțiunea în aceeași proporție.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscopul din 21 decembrie 2020 vine cu recomandări de sănătate pentru câteva zodii

Zodia Leu

Chiar dacă nu îți face plăcere să faci un anumit lucru, face parte din treaba ta, adică tot din sarcinile tale. Nu te simți învins și abordează ziua cu energie mai pozitivă.

Horoscop zilnic luni, 21 decembrie 2020
Horoscop zilnic luni, 21 decembrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Fecioară

Evită alcoolul în această perioadă,deoarece corpul tău „s-a plâns” de acest lucru și ai ignorat complet acest avertisment. Îți trebuie o dietă echilibrată pentru că vin sărbătorile de iarnă, unde sigur vor fi mese îmbelșugate.

Citeste si: Horoscop 19 decembrie 2020! Află ce zodie primește vești minunate!

Zodia Balanță

Dacă oamenii nu te cred, este pierderea lor în esență.

La urmă urmei, ești eficient și poți realiza ceea ce ai vrut mereu să faci bine.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodia Scorpion

Cineva la care te aștepți cel mai puțin este interesat de tine. Fii atent pentru a nu răni pe nimeni, dacă ești deja într-o relație.

Zodia Săgetător

Va trebui să ai o țintă bine setată pentru a ieși dintr-o situație neplăcută și tristă în care ai ajuns. Trebuie să îți restabilești imaginea.

Zodia Capricorn

Acordă o atenție deosebită simptomelor pe care corpul tău le-a prezentat în acestă zi de 21.12.2020. În acest fel nu accentuezi starea de rău pe care au avut-o în această perioadă.

Zodia Vărsător

Nu accepta niciun fel de compromis, meriți să fii iubit și respectat complet, „fără firimituri” sau favoruri venite de la nimeni. Dacă nu te respecți pe tine, nu vei primi respectul celor din jur.

Zodia Pești

Evită conflictele cu superiorii, deoarece acest lucru te va duce într-un loc prost și te va face să pierzi poate chiar funcția pe care o deții. Temperează-ți orgoliul pe care-l ai destul de accentuat în ultima perioadă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 19 decembrie 2020! Află ce zodie primește vești minunate!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies