Horoscop 3 aprilie: Trei zodii au o zi ingrozitoare!

Horoscop 3 aprilie: Trei zodii au o zi ingrozitoare!
Horoscop 3 aprilie: Trei zodii au o zi ingrozitoare!

Citeste previziunile tale pentru ziua de 3 aprilie 2017.

Balanta

Saptamana debuteaza cu multa animatie in sfera profesionala. Se intrezaresc discutii cu sefii, cu reprezentantii unor institutii oficiale vizavi de salarizarea ta, de la locul de munca. Deocamdata sunt posibilitati bune de castig, asa incat iti poti permite cateva cheluieli suplimentare. Fii prudent in discutii si gesturi, deoarece foarte usor ti se poate deteriora imaginea publica.

Scorpion

Mentalul iti este rascolit de ganduri haotice. Depinde numai de tine sa iti disciplinezi mintea si sa adopti o gandire pozitiva, indiferent in ce situatie te-ai afla. Pe de o parte te gandesti la calatorii, la studii si programe de instruire. Pe de alta parte esti atras de parerile si sfaturile persoanelor din anturajul apropiat. Relaxeaza-te, ai rabdare si lasa deciziile pentru zilele urmatoare.

Sagetator

Se pare ca trebuie sa te ocupi de chestiuni financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colegii de munca. Verifica atent fiecare document legat de bani. Idei bune, ajutoare nesperate iti vin fie din partea cui nu te astepti, fie in ultimul moment. Evita graba, gandurile impulsive si sfatuieste-te cu cei apropiati pentru cheltuielile importante.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>
 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscopul BANILOR in APRILIE 2017! Doua zodii se imbogatesc, doua fac datorii uriase!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies