HOROSCOP 4 MAI, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o surpriză, Peștii obțin ceva ce voiau de multă vreme

HOROSCOP 4 MAI, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o surpriză, Peștii obțin ceva ce voiau de multă vreme
HOROSCOP 4 MAI, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o surpriză, Peștii obțin ceva ce voiau de multă vreme

HOROSCOP Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat sâmbătă, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 4 mai, o zi caracterizată de un pic de egoism, din cauza conjuncției Lună-Uranus.

HOROSCOP Berbec- sunt foarte centrați pe nevoile lor și le impun în fața celorlalți, dar pentru că toată lumea are acest aspect vor concura cu alții la satisfacerea plăcerilor.

HOROSCOP Taur- pentru că Luna este în semnul lor zodiacal, vorbim de autocentrare și reflectare la propriile lor nevoi. Vin cu o surpriză și pentru cei din jur.

HOROSCOP Gemeni -  relaxare. Unii vor să fugă, să nu fie de găsit.

Nu e stilul lor, dar s-ar putea să aibă și ei nevoie de o pauză.

Citeste si: HOROSCOP RUNE pentru MAI 2019, cu Mihai Voropchievici. Taurii au o lună de protecție totală, Fecioarele se ceartă cu toată lumea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna MAI 2019. Urmează o perioadă de vis pentru trei zodii. Vor avea un viitor strălucit- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: HOROSCOP RUNE pentru luna mai 2019, cu Mihai Voropchievici. Previziunile runelor pentru fiecare zodie

HOROSCOP Rac- pun accent pe prieteni și pe surprize. Sunt la rândul lor surprinși de un gest pe care îl face cineva.

HOROSCOP Leu- putere, autoritate. Se ridică cumva deasupra celorlalți sau nu se iau după alții și în felul acesta pot să fie model pentru cineva care descoperă în felul acesta că poate avea demnitate și cuvânt.

HOROSCOP Fecioară- o zi care aduce libertate de gândire. Au simț practic, au și experiență și o împărtășesc celor din jur- îi învață cum să rezolve o anumită problemă.

HOROSCOP Balanță- azi știu să speculeze. Poate fi vorba de a specula emotivitatea sau experiența cuiva. Cer ajutorul și îl primesc sau reușesc să convingă pe cineva să facă după placul lor.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna MAI 2019. Urmează o perioadă de vis pentru trei zodii. Vor avea un viitor strălucit - previziuni complete pentru Kfetele.ro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies