Horoscop 6 noiembrie 2018. O zodie are foarte mult de suferit pentru că nu işi recunoşte greşelile

Horoscop 6 noiembrie 2018. O zodie are foarte mult de suferit pentru că nu işi recunoşte greşelile
Horoscop 6 noiembrie 2018. O zodie are foarte mult de suferit pentru că nu işi recunoşte greşelile

Horoscop zilnic 6 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti.

Horoscop 6 noiembrie Capricorn. Eşti încă sub influenţa unei veşti care te-a pus într-o lumină defavorabilă şi e normal să suferi că ai fost tratat nedrept. În loc să stai şi să ticluieşti planuri de răzbunare, mai bine ai aduna probe în favoarea ta pentru a-ţi recupera imaginea pe care consideri că o meriţi.

Poţi găsi uşor mărturii care să certifice faptul că eşti nevinovat, că tot ce ai făcut a fost conform regulilor şi nimeni nu are dreptul să te acuze de ceva.

dar dacă totuşi te simţi cu musca pe căciulă oricât de puţin, fă un efort să repari situaţia, înainte de a trece cineva la măsuri mai drastice împotriva ta.

Horoscop 6 noiembrie Varsator. Un conflict de păreri poate degenera astăzi într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit. Ai grijă la ce spui, la tonul categoric pe care eşti tentat să-l foloseşti, la deciziile tranşante pe care eşti gata să le iei fără să chibzuieşti.

Ai putea rupe o relaţie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara după aceea. Atitudinea agresivă nu te reprezintă, tocmai de aceea, cei care te văd astăzi atât de violent, ar putea interpreta greşit nervii tăi, gata să-ţi întoarcă spatele.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Tu te-ai gândit vreodată la asta? Iată ce se întâmplă când pui ulei în cafea! Sigur vei încerca şi tu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies