HOROSCOP: 8 - 14 aprilie! Taurii singuri vor avea parte de un flirt sarmant, iar ce casatoriti de o aventura

HOROSCOP: 8 - 14 aprilie! Taurii singuri vor avea parte de un flirt sarmant, iar ce casatoriti de o aventura
HOROSCOP: 8 - 14 aprilie! Taurii singuri vor avea parte de un flirt sarmant, iar ce casatoriti de o aventura

Iata ce iti prezic astrele in saptamana 8-14 aprilie

BERBEC (21 martie- 20 aprilie)

În zilele trecute aţi avut o stare de dispoziţie schimbătoare şi nu ştiaţi care era motivul. A fost vina Lunii pline. În schimb, în zilele următoare veţi fi foarte vesel şi acest fapt vă ajută să aveţi un randament sporit la locul de muncă. Şansa vă va surâde şi la jocurile de noroc. Vi se întâmplă destul de des să vă criticaţi partenerul de viaţă.

Nativii de sex masculin care practică un sport extrem ar trebui să poarte tot timpul o cască de protecţie.

TAUR (21 aprilie- 21 mai)

Veţi începe să vă puneţi întrebări în legătură cu viitorul vostru profesional, chiar dacă aveţi un loc de muncă bun şi un salariu excelent. Fiecăruia i se întâmplă să se îndoiască de sine, dar, din fericire, acest lucru nu durează prea mult şi va trece destul de repede după eclipsa de Lună.
În zilele următoare veţi fi competitiv, concentrat şi foarte ocupat. Nativii celibatari vor avea parte de un flirt şarmant, în timp ce unii dintre nativii căsătoriţi vor avea o aventură de care îşi vor aminti toată viaţa. Mâncaţi sănătos, pentru a evita o reacţie acidă la nivelul stomacului.

GEMENI (22 mai- 21 iunie)

În această săptămână, planetele se poziţionează în semne zodiacale care generează în voi temeri, angoase, nelinişti şi, mai ales, frica de a nu vă îmbolnăvi.
Pentru a contracara aceste emoţii dezagreabile, vă veţi apropia de colegi, prieteni şi familie. Graţie sprijinului lor, moralul vostru se va ameliora. Dacă aveţi deja o viaţă de cuplu, veţi deveni ceva mai afectuos cu partenerul de viaţă. Dacă vă aflaţi sub tratament medical, nu plecaţi niciodată la drum fără medicamentele ce v-au fost prescrise.

RAC (22 iunie- 23 iulie)

Atunci când aveţi un moment liber la locul de muncă, veţi vorbi la telefon cu câţiva prieteni pentru a afla ce mai fac, dar şi pentru că aceste persoane vă asigură întotdeauna că totul merge bine
în viaţa voastră şi a copiilor, pentru care vă faceţi mereu griji! În a doua parte a săptămânii veţi fi foarte ocupat. Pe plan personal, după ce aţi iubit mult dar aţi trecut apoi printr-o despărţire, veţi avea tendinţa de a vă izola. În weekend, o conjunctivită rebelă vă obligă să rămâneţi în casă.

LEU (24 iulie- 23 august)

Pe lângă activităţile de la locul de muncă, va trebui să aveţi grijă de o rudă care suferă de o afecţiune ce o împiedică să se îngrijească şi să se hrănească singură.
Începând din data de 8 aprilie, veţi lucra mai mult ca de obicei, pentru ca proiectele demarate să fie finalizate la timp. Dacă pentru a doua oară un fost iubit vrea să ia bani cu împrumut de la voi, deşi nu v-a înapoiat încă prima datorie, ar trebui să îl refuzaţi. Aveţi o digestie lentă, marcată de aciditate stomacală şi ar trebui să evitaţi alcoolul.

FECIOARĂ (24 august- 23 septembrie)

Indiferent dacă lucraţi într-o fabrică sau într-un birou, imediat ce apare o problemă între colegi sau se defectează un aparat, şefii contează pe ajutorul vostru pentru
remedierea problemelor. Vă veţi achita cu mult profesionalism de sarcinile de lucru primite. Nativii cu mare experienţă profesională deţin această capacitate de a vedea lucrurile în ansamblu. Vă acceptaţi imperfecţiunile, dar aspiraţi către perfecţiune. Oare partenerul de cuplu procedează la fel? Ar fi bine să profitaţi de weekend pentru a vă odihni.

BALANŢĂ (24 septembrie- 23 octombrie)

Dacă participaţi la o dezbatere ce vizează bugete, chestiuni administrative, veţi dori să obţineţi o mare victorie şi veţi pune în joc toate energiile, pasiunea, cunoştinţele pe care le aveţi, veţi fi un participant la discuţie strălucitor, ingenios şi
veţi folosi cuvintele cele mai potrivite pentru a vă impune viziunea pe care o aveţi pentru proiectele aflate în derulare. Din fericire, nu veţi epuiza această pasiune la locul de muncă, vă rămân câteva rezerve pe care le veţi folosi şi în relaţia de cuplu. În schimb, deplasările vă epuizează. Cereţi ajutorul unui prieten şi rugaţi-l să conducă automobilul în locul vostru.

SCORPION (24 octombrie- 22 noiembrie)

Este posibil să primiţi anumite critici din partea unor persoane care vă invidiază, sunt geloase sau se tem de voi. Pentru nativii din Scorpion, adevărul trebui spus fără ocolişuri. Nimic nu vă scapă şi, dacă anumite persoane din jur trişează, le veţi denunţa. În ceea ce vă priveşte, nu e vorba de răzbunare, ci de dreptate. Săptămâna aceasta va fi destul de agitată. Pe plan personal, veţi obţine o victorie şi o veţi sărbători cu persoana iubită. Pentru a rămâne în formă, asiguraţi-vă că aveţi farfuria plină şi că mâncaţi de trei ori pe zi.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie- 21 decembrie)

Veţi avea parte de câteva zile în care nu veţi găsi niciodată ceea ce căutaţi. Sistemul vostru de catalogare şi depozitare are nevoie de o revizuire. Pentru o negociere, ar fi de dorit să alegeţi zilele de joi sau vineri, deoarece aceste zile favorizează obţinerea unei promovări, demararea unui proiect şi creşterea unui buget. Copiii voştri au nevoie de atenţia voastră, la fel ca partenerul vostru de viaţă. Dacă aveţi programată o vizită la medic, ar fi bine să nu o anulaţi.

CAPRICORN (22 decembrie- 20 ianuarie)

Sunteţi o persoană generoasă. În ciuda cantităţii mari de muncă pe care o efectuaţi, într-una dintre serile viitoare veţi face o vizită unui părinte sau unui prieten care are nevoie de un serviciu. Chiar dacă în sectorul vostru profesional sunt operate modificări importante, nu veţi vorbi despre ele, deoarece nu vă temeţi de poziţia voastră, indiferent de postul pe care îl ocupaţi. Veţi accepta ca partenerul de cuplu să planifice o călătorie în familie. Din punct de vedere al sănătăţii, sunteţi singura zodie care pare că întinereşte în timp ce îmbătrâneşte.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie- 19 februarie)

Vor exista câteva zile în care vă pierdeţi proverbialul simţ oratoric şi veţi fi foarte tăcut. Apoi, veţi pune în aplicare toate lucrurile la care v-aţi gândit în acele momente. Dacă lucraţi într-un domeniu vizual sau virtual, veţi crea un proiect ieşit din comun. Muzica va fi şi ea bine reprezentată. În viaţa privată, dacă situaţia este instabilă în cuplu, trebuie să discutaţi cu partenerul. Aveţi foarte multe idei, vă aşteaptă multe nopţi albe şi o perioadă de epuizare.

PEŞTI (20 februarie- 20 martie)

Compania pentru care lucraţi vă propune un post administrativ bine plasat din punct de vedere ierarhic. Dacă aveţi copii, nu veţi accepta imediat acel post, întrucât acesta vă obligă să călătoriţi timp de câteva zile în fiecare lună. Este important să discutaţi despre ambiţiile şi aşteptările voastre cu partenerul de cuplu. Pe plan personal, partenerul de cuplu, care trăieşte la rândul lui foarte intens viaţa sa profesională, va sprijini orice decizie veţi lua. În timp ce unii nativi au mereu probleme stomacale, alţii pot să mănânce tot ce doresc.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut. Cum a reușit marele stilist să o țină sub control? "Mă apuca noaptea foamea, și reveneam la o greutate mai mare, iarăși luptam să slăbesc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies