Horoscop 9 - 15 decembrie 2019. Două zodii au probleme uriașe cu banii

Horoscop  9 - 15 decembrie 2019. Două zodii au probleme uriașe cu banii
Horoscop 9 - 15 decembrie 2019. Două zodii au probleme uriașe cu banii

Ce anunță astrologul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 9-15 decembrie 2019. Astrologul anunță o săptămâna dificilă pentru două zodii, mai ales din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să fie mai atenți la tranzacțiile pe care le fac și la lucrurile pe care le cumpără. În plus, astrologul anunță și faptul că este o săptămână decisivă la locul de muncă, așa că este nevoie de mai multă precauție și de aducerea unor idei creative în fața șefilor.



Iată cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC 21.03-20.04: Incepeti saptamana cu mici probleme financiare, care se raporteaza la castigurile dumneavoastra sau la ceva in legatura cu o proprietate comuna, o mostenire. Din fericire, iesiti repede din aceasta situatie, deoarece veti fi atenti la orice detalii.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti mai emotionati ca de obicei si acest lucru poate crea tensiuni intre dumneavoastra si partenerii sau prietenii apropiati.

Veti controla insa orice se intampla iar energia de care dispuneti ii va stimula si pe cei din jur.

GEMENI 22.05-21.06: Relatiile cu colegii si cu sefii de la locul de munca sunt intr-un punct sensibil. Cu toate acestea, ii veti impresiona pe sefi cu ideile practice. In weekend va veti bucura de cateva evenimente si activitati legate de copii.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru 8- 14 decembrie 2019. Furtună mare pentru două zodii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mercur în Săgetător. Evenimentul care schimbă viața tuturor

RAC 22.06-21.07: Este o saptamana productiva pentru oricine lucreaza la proiecte creative. Insa sunt posibile mici tensiuni intre parteneri sau in relatiile cu propriii copii. Din fericire, veti veni rapid cu solutii practice care vor face toata lumea fericita.

Nativii zodiei Leu au energie din plin să rezolve problemele apărute

 

LEU 22.07-22.08: In aceste zile sunteti atrasi de cerintele casei si ale familiei. Discutiile cu o persoana mai in varsta referitoare la reparatiile locuintei vor fi la ordinea zilei. Stati fara grija! Aveti suficienta energie pozitiva ca sa faceti fata situatiei.

FECIOARA 23.08-22.09: Pastrati-va intelepciunea, deoarece aveti o tendinta spre a crea tensiuni. Si acasa, un membru al familiei va crea discutii.

Prin urmare, fiti atenti la tot ce spuneti si ganditi bine inainte de a vorbi sau a actiona.

BALANTA 23.09-22.10: Saptamana debuteaza schiopatand, cu mici probleme financiare referitoare la castiguri, datorii sau ceva legat de un imprumut pe care il impartasiti cu altcineva. Din fericire, dispuneti de multa energie si entuziasm pentru a aborda orice proiect. Succes! Citește continuarea pe magazin.ro.

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mercur în Săgetător. Evenimentul care schimbă viața tuturor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies