Horoscop 9-15 Martie 2020! Nativii Capricorn vor avea mari probleme cu banii!

Horoscop 9-15 Martie 2020!  Nativii Capricorn vor avea mari probleme cu banii!
Horoscop 9-15 Martie 2020! Nativii Capricorn vor avea mari probleme cu banii!

Horoscop. Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 9-15 Martie 2020 aduce în prim plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

-Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 9- 15 martie 2020, aduce previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn. Nativii Capricorn vor avea probleme financiare, se chinuie să economisească tot ce pot, iar Leilor le va merge bine pe toate planurile. Iată predicțiile astrale pentru perioada 9-15 Martie 2020. 

Citeste si: Puterea secretă a fiecărei zodii! Cum o poți specula să ai succes

Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Horoscop. Zodii

Horoscop 9-15 Martie 2020. Vărsător

Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Horoscop. Zodii
Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Horoscop. Zodii

Horoscop. Nativii Vărsător vor fi guvernați în această săptămână de sinceritate, deoarece se află în sfera comunicării. Astfel, aceștia au posibilitatea să rezolve conflicte mai vechi, cu riscul de a pierde pe cineva important din viața lor. Totuși, trebuie să aveți grijă la tonalitatea pe care o folosiți, pentru că pe cei din jur s-ar putea să îi rănească felul în care rostiți adevărul, nu informația în sine.

Acceptați schimbarea cu brațele deschise și țineți minte că nici un om nu este în viața voastră pentru totdeauna- când cineva iese din sufletul vostru, se va face loc pentru altcineva J.

Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Pești

Persoanele născute în zodia Pești vor fi caracterizate, în săptămâna 9-15 Martie 2020 de senzualitate. Dacă nu faceți parte dintr-un cuplu, sunt șanse foarte mari să cunoașteți pe cineva care să vă trezească interes.

Vă aflați în sfera romantismului, fapt ce vă va îmbunătății relația de cuplu. Se poate ca sufletul pereche să ducă relația la următorul nivel, așa că e important să îi arătați sentimentele voastre și, de ce nu, să rostiți pentru prima oară „te iubesc”. Încercați să petreceți cât mai mult timp cu soțul/iubitul pentru că nu vă veți mai întoarce în zona de romantism preț de câteva luni bune.

Horoscop 9-15 Martie 2020. Berbec

Zodii. Din păcate, nativii Berbec vor avea parte de o săptămână plină de tensiuni, reieșită din incertitudinea pe care o resimțiți. Nu știți exact ce să faceți, cu ce să începeți și pare că oricât vă chinuiți, nu vă puteți pune ordine în gânduri. Încercați să apelați la cei din jur, pentru că persoanele importante pentru voi, v-ar putea ajuta în stabilirea unor direcții și idealuri clare.

Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Horoscop. Horoscopul săptămânii. Zodii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscop 9-15 Martie 2020. Taur

Horoscop săptămânal. Nativii Taur se vor întoarce către sine și vor învăța să fie autosufucienți. Urmează o perioadă „de foc”, în ceea ce privește sufletul, pentru că vă veți simți nevoiți să renunțați la multe aspecte pe care le considerați importante până acum, pentru a putea atinge fericirea pe cont propriu.

Sunteți foarte determinat, mai ales la locul de muncă, fapt ce vă poate aduce satisfacții foarte mari, o mărire de salariu sau poate chiar o promovare, alături, bineînțeles, de numeroase laude primite de la superiori.

Horoscop. Horoscop 9-15 Martie 2020. Gemeni

Într-un final, Gemenii se vor convinge de importanța deosebită a propriei persoane și vor începe să aibă mai multă grijă și, deopotrivă încredere, în forțele proprii.

Va fi o săptămână pline de suișuri și coborâșuri emoționale, pentru că abia acum veți înțelege că o persoană apropiată v-a trădat, în tot acest timp. Încercați să nu vă proiectați frustrările asupra familiei și a partenerului de viață, pentru că puteți avea de pierdut.

Horoscop 9-15 Martie 2020. Rac

Zodii. Nativii zodiei Rac se află în sfera creativității, motiv pentru care persoanele vor fi atrase de aceștia, ca de un magnet. Veți avea tot felul de idei inovative, însă e important să acceptați sprijinul persoanelor din jur pentru a le putea pune în practică. Toate aceste noi direcții pe care  le lansați și implementați, vă vor aduce vețti bune în ceea ce privește cariera și la finalul săptămânii ați putea fi răsplătit cu o mini-vacanță de care să vă bucurați alături de cei dragi.

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Zodii. Horoscop 9-15 Martie 2020. Leu

Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Horoscop. Zodii
Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Horoscop. Zodii

Horoscop săptămânal. Leii sunt vedetele acestei săptămâni! Nativii acestei zodii vor avea parte numai de vești bune, de reușite pe toate planurile și de energie pozitivă, transmisă către toate persoanele din viața lor. Astfel, stați aproape de Lei! În cursul acestei săptămâni, vă puteți relaxa și puteți scăpa de stresul acumulat în ultimele zile, pentru că veți primi niște bani neprevăzuți sub formă de moștenire, primă sau mărire de salariu. Veți primi un cadou de la partenerul de cuplu, iar acest dar poate fi chiar un  inel, însoțit de o cerere în căsătorie.

Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Fecioară

Horoscop. Nativii Fecioară vor adopta, într-un final, schimbările pe care și le propuseseră la începutul anului. Fie că este vorba de un stil de viață mai sănătos, de un loc de muncă mai bun sau de a intra într-o relație, în această săptămână aveți curajul de a face un pas foarte mare, care vă va aduce numai lucruri bune. Vă veți simți energizat și revitalizat, iar sănătatea este perfectă! Simțiți nevoia de sport, de a petrece timp în aer liber și de a vă găsi un nou hobby, iar prin aceste noi obiceiuri, veți cunoaște o persoană de care vă veți îndrăgosti negreșit.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop 9-15 Martie 2020. Balanță

Zodii. Din păcate, nativii Balanță nu vor fi neapărat norocoși în această săptămână. Sunteți încărcați cu energie negativă, fapt ce poate dăuna relației de cuplu, pentru că simțiți că sunteți copleșiți de probleme pe care nu le puteți gestiona. Discuțiile pe care le veți avea cu partenerul se vor transforma rapid într-un scandal, aș că s-ar putea să luați o pauză de la relație sau, doamne ferește, să puneți punct poveștii de iubire.

Horoscop 9-15 Martie 2020. Scorpion

Horoscop săptămânal. Persoanele născute în zodia Scorpion, vor avea o săptămână plină ochi! Astfel, nu doar că veți munci mai mult la birou, ci și pentru a păstra flacăra aprinsă între voi și persoana iubită, sau pentru a rezolva conflictele din sânul familiei. Cu toate acestea, vă place să fiți ocupați, așa că vă veți simți foarte important și, treptat, vor apărea și schimbările pozitive. Pe plan personal, veți avea numai reușite, la muncă efortul vă va fi recunoscut, iar familia voastră va șterge cu buretele toate certurile de până acum, intrând într-o etapă armonioasă.

Horoscop. Horoscop 9-15 Martie 2020. Săgetător

Săgetătorii se vor concentra atât de mult pe carieră, încât vor uita de relația de cuplu și chiar de propria persoană. S-ar putea să aveți de suferit ca sănătate, să trebuiască să vă faceți niște analize și să urmați un tratament cu vitamine pentru a scăpa de stres și letargie. Cuplul va fi neglijat, iar astfel pot apărea certuri și conflicte care par imposibil de rezolva, însă dacă veți face un pas în urmă și veți mai împărți din sarcinile de la birou, cu colegii de echipă, săptămâna se va încheia cu bine pe toate planurile. Aveți grijă!

Horoscop 9-15 Martie 2020. Capricorn

Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Horoscop. Zodii
Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Horoscop. Zodii

Nativii Capricorn vor încerca din răsputeri să pună niște bani deoparte, să economisească, pentru a-și surprinde pesoana iubită cu o vacanță într-o destinație exotică. Totuși, nu este recomandat să faceți împrumuturi, pentru că se anunță o perioadă grea în  lunile ce urmează și nu se știe când veți înapoia suma împrumutată. Veți lucra mai mult, ba chiar este posibil să vă mai luați un job suplimentar pentru a face față cheltuielilor.

Citeste si: Când se căsătoresc zodiile? Vezi dacă astrele sunt de partea ta!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Zodiile care dau lovitura la bani în 2020! Este anul lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies