Horoscop: Acestia sunt cei mai nesimtiti barbati in functie de zodie

Horoscop: Acestia sunt cei mai nesimtiti barbati in functie de zodie
Horoscop: Acestia sunt cei mai nesimtiti barbati in functie de zodie

Unii barbati sunt mai nesimtiti decat altii, iar acest lucru este dovedit de anumite tipare astrale care se potrivesc fiecarei zodii.

Desigur, exista si exceptii, insa multe trasaturi sunt comune in randurile celor care trateaza femeile cu lipsa de respect. Afla cat de nesimtiti sunt barbatii din fiecare semn zodiacal si in privinta carora este bine sa fii precauta.

Berbec

Barbatul din zodia Berbec este bun in adancul sufletului sau, insa are o fire impulsiva, directa si de aceea poate spune sau face lucruri care sa deranjeze uneori, fara sa se gandeasca la impactul pe care il au asupra ta, astfel incat poate fi catalogat ocazional drept nesimtit.

Taur

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Barbatul Taur stie cum sa se poarte si de regula este manierat. Cu toate ca in anumite circumstante poate fi extrem de incapatanat, nu este genul care sa se poarte urat cu tine, iar sansele de a fi nesimtit, sunt rare.

Gemeni

Cu Barbatul nascut sub semnul Gemeni, trebuie sa ai mare grija.

Acesta are un caracter cameleonic si cu toate ca la prima vedere pare cuceritor, deseori isi schimba starea de spirit si poate intrece masura, devenind cel mai nesimtit dintre toti nativii zodiacului.

Rac

În general, Barbatul Rac este un exemplu de bun simt. Sansele ca el sa sara calul si sa jigneasca sunt minime, deoarece este sensibil si nu agreeaza nesimtirea. În unele ocazii poate fi instigat, insa rareori da curs unor ganduri sau fapte de acest gen.

Citeste articolul complet pe yve.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies