Horoscop Ana-Maria Ticea 10-16 ianuarie 2022. Zodia care va avea cel mai mult timp pentru îngrijire și odihnă

Horoscop Ana-Maria Ticea 10-16 ianuarie 2022. Zodia care va avea cel mai mult timp pentru îngrijire și odihnă
Horoscop Ana-Maria Ticea 10-16 ianuarie 2022. Zodia care va avea cel mai mult timp pentru îngrijire și odihnă

Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022!

Astrologul Ana-Maria Ticea vă prezintă horoscopul acestei săptămâni. 

10- 12 ianuarie: Marte în careu cu Neptun. Aspectul are la bază secvențe de confuzie din mai multe puncte de vedere, poate fi vorba despre relațiile interpersonale sau conexiunile create la nivelul psihicului persoanei.

13- 17 ianuarie: Mercur în careu cu Venus. Este nevoie de foarte multă atenție la modul în care se comunică cu cei din jur, dar și la acținile făcute pe cont propriu! Drumurile, vremea rea, condusul și electricitatea sunt doar câteva lururi pe care trebuie

să le avem în vedere în această perioadă.

14 ianuarie: Mercur Retrograd în Vărsător. Sunt prevăzute mici neînțelegeri la semnarea unor acte, din cauza comunicării eronate între părți. Mare atenție la echipamentele și aparatura pe care le dețineți!

16 ianuarie : Soarele în conjuncție cu Pluto. Aspectul dezvoltă instincte puternice şi voinţa dirijată spre anularea trecutului şi reconstruirea prezentului.

Citeste si: CITEȘTE: Cele mai bogate zodii în 2022. Ele dau lovitura în afaceri

Horoscop Ana-Maria Ticea 10- 16 ianuarie 2022. Iată ce își rezervă astrele

BERBEC- Nativii acestei zodii vor simți nevoia să facă noi schimbări în legătură cu planurile pe care le au planificate împreună cu ceilalți. Este săpătmâna în care trebuie să aveți mare grijă la modul în care comunicați cu oamenii din jur, mai ales că se anunță o perioadă destul de stresantă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

TAUR- Aveți foarte multe oportunități pe plan profesional, iar acest lucru vă determină să vă gândiți la o idee nouă sau la reanalizarea tuturor propunerilor profesionale. Atenție! Nu este săptămâna bună pentru a face investiții mari.

GEMENI- Săptămâna 10- 16 ianuarie 2022 nu este întocmai bună pentru a călători! Este important pentru nativii acestei zodii să fie cât se poate de atenți la semnarea actelor sau documentelor oficiale.

RAC- În perioada aceasta, racii vor fi nevoiți să facă multe drumuri, mai ales pentru demararea unor proiecte sau pentru îndeplinirea unor sarcini importante, însă nu este cazul să se impună foarte mult. Nativii acestei zodii ar trebui să aibă mare grijă la sănătate!

LEU- În săptămâna 10- 16 ianuarie 2022 leii vor avea foarte mult de muncă, iar stresul i-ar putea infuența în luarea anumitor decizii.

Încăpățânarea nu își are rostul, deci mai bine ar trebui să reanalizeze cu mare atenție situațiile care le ies în cale.

FECIOARĂ- Nativii acestei zodii vor fi, în săptămâna ce urmează, foarte activi la locul de muncă. De asemenea, vor avea și foarte multe sarcini de dus la bun sfârșit, iar pentru acest lucru va trebui să își regăsească echilibrul.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop BERBEC 2022. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Berbec în noul an!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Descoperă ce îți rezervă astrele în săptămâna 10- 16 ianuarie 2022! 

BALANȚĂ- Nativii acestei zodii trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua anumite decizii și, mai mult decât atât, ar trebui să își gestioneze stările emoționale.

SCORPION- Scorpionii vor fi susținuți în această perioadă de familie, se vor întâlni cu părinții și vor pune la cale schimbări în ceea ce privește locuința.

SĂGETĂTOR- Horoscopul săptămânii 10- 16 ianuarie 2022 vine pentru nativii acestei zodii cu o scurtă avertizare: să nu investească prea mult timp și bani în planuri nerealiste! Trebuie, de asemenea, să aibă mare grijă în legătură cu actele și cu dicuțiile pe plan profesional.

CAPRICORN- Nativii acestei zodii vor avea multe cheltuieli și investiții, drept pentru care ar trebui să fie mai atenți pe ceea ce dau banii. Nu este perioada bună pentru a-și dovedi orgoliul, trebuie să se axeze mai multe pe talentele proprii.

VĂRSĂTOR- Mare atenție la planurile din viața personală și cea legată de muncă. Nativii acestei zodii se vor reanaliza în contex cu ceilalți!

PEȘTI- Este săptămâna excelentă pentru îngrijire și odihnă. Acum este momentul în care au nevoie de spațiul personal și timp pentru a conștientiza ce este toxic în viața lor.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop SCORPION 2022. Nativii zodiei Scorpion cunosc susccesul pe plan personal

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies