Horoscop Ana-Maria Ticea 17 -23 ianuarie 2022. Această zodie se va bucura din plin de prezența partenerului de viață

Horoscop Ana-Maria Ticea 17 -23 ianuarie 2022. Această zodie se va bucura din plin de prezența partenerului de viață
Horoscop Ana-Maria Ticea 17 -23 ianuarie 2022. Această zodie se va bucura din plin de prezența partenerului de viață

Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 17 -23 ianuarie 2022!

Astrologul Ana-Maria Ticea vă prezintă horoscopul acestei săptămâni. 

18 ianuarie- Lună Plină în Rac- Fenomenul astrologic reprezintă nevoia de a avea mai multă grijă la absolut toate acțiunile și activitățile pe care le facem, implicit la modul în care reacționăm și comunicăm cu oamneii din jurul nostru.

20 ianuarie- Soare în Vărsător- Semnifică libertate, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic.

Este perioada excelentă de a ne exprima exact așa cum simțim, dar și de a face lucrurile în ritmul și stilul nostru, fără să ne gândim la ceea ce ar putea spune alții despre noi.

Citeste si: Zodii care isi vor intalni dragostea in februarie

Horoscop Ana-Maria Ticea 17 -23 ianuarie 2022

BERBEC- Trebuie să aveți foarte mare atenție la toate deciziile pe care le luați la locul de muncă, pentru că s-ar putea să întâmpinați anumite discuții contradictorii cu colegii.

Mare grijă la modul în care vă exprimați punctele de vedere!

TAUR- Nativii acestei zodii se gândesc la o reorganizare a vieții profesionale și personale. Este o perioadă excelentă de a căuta noi idei și soluții pentru situațiile pe care le-au întâmpinat în ultima perioadă de timp.

Horoscop Ana-Maria Ticea 17 -23 ianuarie 2022
Horoscop Ana-Maria Ticea 17 -23 ianuarie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

GEMENI- Gemenii vor căuta soluții atât în ceea ce privește planul profesional, cât și cel personal, însă trebuie să acorde o mare atenție influenței exterioare. Este foarte important să nu se bazeze pe cei din jur!

RAC- Nativii acestei zodii se gândesc la noi strategii financiare în săptămâna 17- 13 ianuarie 2022, însă trebuie să aibă foarte mare grijă la influențele exterioare, la ceea ce propun oamenii din jur.

LEU- Leii se gândesc să renunțe la agitația urbană pentru o perioadă de timp și să plece în locuri pe care ar fi vrut să le viziteze de mai mult timp. Au nevoie de foarte multă odihnă după toată perioada încărcată pe care au traversat-o.

Citeste si: Zodii de barbati care fac doar ce vor ei. Nu te vor asculta

Horoscop săptămânal 17 -23 ianuarie 2022

FECIOARĂ- Nativii acestei zodii se vor descurca de minune în contextele sociale, se vor reîntâlni cu prietenii mai vechi și chiar se vor oferi să îi ajute.

BALANȚĂ- Comunicarea poate fi deficitară în perioada ce urmează! Mare atenție la cum tratați neînțelegerile de acasă și pe cele de la locul de muncă!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

SCORPION- Scorpionii se vor axa mai mult pe problemele altora, vor căuta diferite soluții și își vor consuma energia mai mult decât de obicei.

SĂGETĂTOR- Simt nevoia de a discuta cu partenerul de viață pentru a echilibra balanța. Sunt prevăzute multe cheltuieli în perioada ce urmează, drept pentru care vor avea nevoie și de susținere.

CAPRICORN- Capricornii își vor pune baza în partenerii de viață! În ceea ce privește planul profesional, ar trebui să aibă mare grijă la modul în care comunică, mai ales în situațiile de criză pe care le

întâmpină.

VĂRSĂTOR- Au nevoie de odihnă și de noi strategii la locul de muncă! Este ideal să își urmeze intuiția pentru a dobândi rezultate excelente.

PEȘTI- Vă bucurați mai mult decât de obicei de toate momentele petrecute alături de partenerul de viață.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cele mai puternice femei din horoscop. Se descurca in orice

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies