Horoscop Ana-Maria Ticea 20-26 decembrie 2021! Scorpionii se vor reîntâlni cu foste iubiri

Horoscop Ana-Maria Ticea 20-26 decembrie 2021! Scorpionii se vor reîntâlni cu foste iubiri
Horoscop Ana-Maria Ticea 20-26 decembrie 2021! Scorpionii se vor reîntâlni cu foste iubiri

Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 20 - 26 decembrie 2021.

Astrologul Ana Maria Ticea vă prezintă horoscopul acestei săptămâni.

20 decembrie- Uranus în trigon se caracterizează prin generarea de idei bune, prin imaginație creatoare, o bună intuiție și înalte capacități telepatice.

24 decembrie- Saturn în careu cu Uranus- întăreşte inteligenţa deductivă, iniţiativa şi capacitatea de concentrare.

Citeste si: 2022: Horoscop SĂGETĂTOR 2022. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Săgetător!

Horoscop Ana-Maria Ticea 20 - 26 decembrie 2021!
Horoscop Ana-Maria Ticea 20 - 26 decembrie 2021![Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânii 20- 26 decembrie 2021 

BERBEC- În săptămâna 20 -26 decembrie, nativii acestei zodii vor fi tentați să renegocieze parteneriatele profesionale. De asemenea, au posibilitatea de a revizui anumite contracte sau acte.

TAUR- Taurii își vor recalcula bugetul în această perioadă, astfel că se vor gândi și la anumite drumuri în străinătate, în funcție de cheltuielile din ultima perioadă de timp.

Tot în acestă săptămână se vor conecta cu Divinitatea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

GEMENI- Nativii acestei zodii vor fi foarte agitați în săptămâna 20- 26 decembrie! Se repoziționează față de parteneri din cauza faptului că vor simți nevoia de intimitate.

RAC- Racii ar putea avea nevoie de noi tratamente pentru problemele de sănătate! Tot în această săptămână vor avea ocazia de a se reîntâlni cu foști parteneri de viață.

LEU- Este o perioadă excelentă pentru a se reîntâlni cu prietenii, după o bună perioadă de timp în care nu s-au văzut deloc. Tot cu această ocazie vor putea rezolva anumite situații din trecut.

FECIOARĂ- În săptămâna 20- 26 decembrie îți vei pune la punct toate problemele de la muncă și îți vei reconsolida poziția acasă. Vei mai afectuos decât de obicei cu oamenii din jurul tău, lucru pe care toți îl vor aprecia.

Citeste si: CRĂCIUN: Horoscop weekend 25- 26 decembrie 2021. O zodie poate primi veşti triste!

Horoscop: Scorpionii se vor reîntâlni cu foste iubiri
Horoscop: Scorpionii se vor reîntâlni cu foste iubiri[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscopul săptămânii 20- 26 decembrie 2021 

BALANȚĂ- Este momentul în care vei realiza foarte multe lucruri, astfel că vei începe să își schimbi puțin câte puțin mentalitatea. Unii nativi își vor verifica actele și documentele pentru a fi siguri de anumite lucruri.

SCORPION- Scorpionii vor simți nevoia să își exprime cu tărie punctul de vedere în anumite situații. De asemenea, nu este exclus să apară în această săptămână foste iubiri, fapt care îi va pune serios pe gânduri.

SĂGETĂTOR- Nativii acestei zodii se vor focusa pe diferite parteneriate, dar și pe propria persoană.

CAPRICORN- Nu este cea mai bună perioadă pentru nativii acestei zodii, dat fiind faptul că se vor simți dezamăgiți și obosiți. Vor avea mare nevoie de prieteni pentru a reveni cu picioarele pe pământ.

VĂRSĂTOR- Mulți vărsători se vor gândi în această săpătmână la fostele iubiri, lucru pe care nu îl vor recunoște nici în ruptul capului.

Au nevoie de foarte multă liniște și singurătate, pentru a se reîncărca cu energie.

PEȘTI- Nativii a cestei zodii vor avea parte de reorganizare acasă, în familie, drept pentru care și-ar putea da seama că este timpul pentru a-și reformula ideile și dorințele.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

AJUN de CRĂCIUN. Horoscop zilnic vineri, 24 decembrie 2021! O zodie are probleme cu banii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies