Horoscop astăzi, duminică, 23 august 2020. Racii au parte de o surpriză neașteptată!

Horoscop zilnic de duminica, 23 august 2020
Horoscop zilnic - 23 august 2020

Horoscopul zilei de astăzi. Peștii își vor întâlni sufletul pereche.

Berbec

Fii atent la toate semnele pe care le primești. Folosete-ți farmecul și bunătatea într-un mod avantajos și strategic. Nu este o varinată bună pentru a face investiții de orice natură. Incearcă să te relaxezi puțin și să analizezi toate opțiunile pe care le ai înainte de a face orice pas. Pe plan sentimental un eveniment neașteptat o să te ia prin surprindere, oferindu-ți o bucurie aparte.

Taur

Detaliile fac mereu diferența, un aspect de care ai uitat complet în ultima prioadă. Gândește-te la lucruri care iți pot aduce o stare de bine și detașează-te de latura pesimistă. Toate lucrurile au o rezolvare și incearacă să păstrezi un echilibru intre emoții și decizii. Pe viitor te poți gândi la o investiție mai costisitoare, lucrurile se asează și pot fi favoarea ta.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 22- 28 august 2020! Calul și Maimuța primesc o veste din trecut

Gemeni

Ideile și faptele tale din ultima perioadă sunt minunate. Nu te lasa copleșit de invidia celor din jur și păstrează-ți aceeași stare de pozitivitate pe care o deții. Roadele au început să poată fii culese după o perioadă în care nimic nu ți-a mers așa cum iți doreai.

În această seară aveți invitați neașteptați așa că pregătiți-vă ca atare pentru povesti și voie bună.

Horoscopul zilei de astăzi, duminică, 23 august

Rac

Afacerea pe care nu ați terminat-o nu vă dă pace, în a avea liniștea interioara. Trebuie să depuneți mai mult efort. Fiți pozitivi pentru că lucrurile se vor așeza când nici nu vă așteptați și încercați să nu faceți investiții care nu își au rostul.

Pe plan sentimental veți avea parte de o surpriza neașteptată.

 

Leu

O schimbare benefică în relație! Familia iți este alături cu tot suportul ei. În plan profesional lucrurile sunt și ele cât se poate de așezate. O bucurie total neastepată este semnarea unui contract din trecut. Aceasta este o zi bună pentru luarea de decizii importante.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Fecioară

Astăzi, un membru al familiei, dorește să te ajute, pentru că tu să obții rezultatele mult așteptate. Datorita acestei persoane o să iți poți diversifica aria profesioanala de lucru. Incearacă să implemenezi sarcini cu idei noi și inovatoare. Familia te vă tine ocupat tot week-end-ul, așa că fructifică momentul cât mai mult posibil.

Citeste si: Horoscopul Karmic- 5 zodii vor avea o mare surpriză

Balanță

O să simți vibrația poziția a oamenilor din jurul tău. Toate lucrurile sunt sub control, bucură-te de aceasta zi și fă-ți planuri frumoase pentru week-end. Te aștepți să ai o schimbare de funcție mult așteptată. Lucrurile urmeaază să își producă efectul, mai ai putină răbdare.

 

Scorpion

Probleme de sănătate din ultima perioadă, par să iți dea bătăi de cap.

O vizită la medic reprezintă o variantă bună pentru a lua atitudine, în aceasta privință. Temperează-ți dorința de a cheltui bani pe lucru total nefolositoare și gândește-te mereu daca merită să faci investiția în ele, pe termen lung. În planul sentimental, evită discuțiile în contradictoriu.

 

Săgetător

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Păstrează-ți calmul pentru această zi în care treuie să rezolvi câteva situații încurcate. Ai capacitatea de a face diferență intre căștig și extinderea unei afaceri, astfel încât să poți salva o parte din buget. Evită deplasările pentru serviciu în perioada viitoare pentru a nu-ți afecta sănătatea. Pe plan sentimental toate lucrurile sunt pe o linie normală.

 

Capricorn

Este predispus pentru a face greșeli la serviciu. Focusează-te pe luarea unor decizii bine gândite astfel încât să nu ai repercusiuni asupra muncii tale. Cu muncă multă poți obține și rezultate profesionale și câștiguri mari. Familia și prietenii iți sunt alături și ai tot suportul lor pe toate planurile.

 

Vărsător

Casa ta are nevoie de renovări și schimbări. Creativitatea o să iți fie pusă la încercare și este o ocazie bună pentru a demostra că poți face și acest lucru. Nu face investiții mari fară să ai și acordul familiei. Echilibrul familiei reprezintă cheia, pentru perioada ce vine.

 

Pești

Persoanele singure o să își întâlnească sufletul pereche. Pe plan sentimental lucrurile ar putea fi îmbunătățite. Banii pierduții în ultima perioadă o să fie recuperate când nici nu te aștepți. Pentru cei ccare și-au pierdut locul de munca, vin veștile bune.

Citeste si: Horoscopul răutății. Trei zodii de care trebuie să te ferești!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop chinezesc săptămânal 22 - 28 august 2020! Calul și Maimuța primesc o veste din trecut

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies