Horoscop AstroCafe 28 decembrie: Momente grele pentru o zodie, certuri pentru o alta

Horoscop AstroCafe 28 decembrie: Momente grele pentru o zodie, certuri pentru o alta
Horoscop AstroCafe 28 decembrie: Momente grele pentru o zodie, certuri pentru o alta

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 28 decembrie 2017.

Capricorn

Relatiile sentimentale te provoaca mult astazi. Nemultumirile vizeaza bugetul si programul comun. Pe de alta parte ar fi bine sa fii deschis la sugestiile si dorintele celor dragi. Este timpul sa lasi conservatorismul deoparte si sa accepti si alte fatete ale realitatii. Faptul ca ceilalti iti ofera prea putina afectiune sau atentie nu inseamna ca te apreciaza mai putin.

Varsator

Se intrezaresc activitati de anvergura in spatiul domestic. Discutiile cu membrii familiei vizeaza, pe de o parte, reparatiile si reamenajarile necesare casei. Insa, pe de alta parte se vor aduce in prima plan si planurile pentru sarbatorile sezonului rece. Posibil ca datorita unor responsabilitati profesionale sa te implici ceva mai putin in segmentul familial.

Pesti

Se intrezaresc dialoguri si intalniri cu prietenii si cu neamurile apropiate. Schimbul de informatii vehiculat astazi in preajma ta va fi benefic pentru toata lumea si mai ales va avea efecte pe termen lung.

Profita de forta celor aflate si gandeste-te, pe indelete, la planurile tale de viitor. In mod special, segmentul profesional beneficiaza de pe urma zilei de astazi.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop dragoste 2018. Bat clopote de nunta pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies