Horoscop zilnic 2 ianuarie 2019: O zodie află un adevăr dureros

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2019: O zodie află un adevăr dureros
Horoscop zilnic 2 ianuarie 2019: O zodie află un adevăr dureros

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 2 ianuarie 2019.

Rac

Posibil sa te nemultumeasca unele chestiuni personale, dar iti este dificil sa spui care dintre ele. Pentru ca energia vitala este fluctuanta ar fi bine sa nu te suprasoliciti, sa eviti discutiile contradictorii si nu in ultimul rand sa fii intelegator cu tine insuti. Sunt doar perceptii subiective legate de frici nefondate. Relaxeaza-te si ai incredere ca tot Universul lucreaza la bunstarea ta.

Leu

Ai nevoie de niste schimbari in programul cotidian, astfel incat sa ai bine dozate  si echilibrate orele de munca cu cele de odihna.

Observa ce se petrece in jurul tau, mai ales la serviciu si spre seara formuleaza concluzii. In continuare se recomanda odihna, alimentatie potrivita, plimbari in aer liber si somn suficient.

Fecioara

Apropiindu-te prea mult de prieteni exista riscul sa fii dezamagit astazi. De aceea, pastreaza o anumita distanta sanatosa si vorbeste strictul necesar. Unii vor dori sa se apropie de tine sa-ti povesteasca multe si marunte, altii vor dori sfaturi si solutii pentru problemele lor, iar altii pur si simplu te vor provoca, din amuzament, ca sa-ti studieze reactiile.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies