Horoscop zilnic 2 ianuarie 2019: O zodie află un adevăr dureros

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2019: O zodie află un adevăr dureros
Horoscop zilnic 2 ianuarie 2019: O zodie află un adevăr dureros

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 2 ianuarie 2019.

Capricorn

Este posibil sa faci de unul singur secvente din activitatile comune cu partenerul de viata sau cu partenerii profesionali. Lucreaza atat cat poti, nu-ti depasi indatoririle, pentru ca la momentul potrivit se vor rezolva toate asa cum trebuie. Evita sa discuti astazi subiecte importante care implica asumarea responsabilitatilor pe termen lung sau care implica resurse financiare.

Varsator

Inca din orele diminetii exista tendinta de a munci mult si mai ales de a-i antrena si pe ceilalti alaturi de tine. De retinut ca sefii si colegii de lucru au alte treburi si te vor refuza destul de zgomotos. Lucreaza cu masura, pentru ca in continuare sanatatea este sensibila si organismul chiar are nevoie de ingrijiri de specialitate.

Pesti

Ziua este favorabila alcatuirii planurilor profesionale si stabilirii unui program bine structurat, atat personal, cat si pentru locul de munca. Ar fi bine sa ai in vedere imbunatatirea competentelor profesionale.

Gandeste-te la parcurgerea unui stagiu de pregatire profesionala, fie intr-un cadru institutionalizat, fie personalizandu-ti tu o serie de studii de caz si de informari. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies