Horoscop AstroCafe 6 martie. Doua zodii au parte de certuri la locul de munca

Horoscop AstroCafe 6 martie. Doua zodii au parte de certuri la locul de munca
Horoscop AstroCafe 6 martie. Doua zodii au parte de certuri la locul de munca

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 martie 2018.

Balanta

Veniturile tale cresc astazi destul de mult. Pe de o parte este posibil sa iei salariul, o prima sau cei dragi iti pot oferi cadouri si favoruri substantiale. Insa, pe de alta parte sunt sanse bune de a descoperi variante noi de castig dintr-o activitate profesionala. Ai incredere in intuitia ta si stai de vorba cu tine insuti, dar si cu cei care iti pot oferi sfaturi viabile.

Scorpion

Este o zi minunata pentru tine, chiar daca domina stari de spirit oscilante. Sunt momente favorabile pentru a te debarasa de relatii si situatii care si-au epuizat experientele pentru tine. In paralel, foarte usor poti trasa noi planuri de viitor, cu o luciditate si o forta de care arareori dispui. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la cumparaturi sau lectureaza o carte amuzanta.

Sagetator

Ziua te predispune la meditatii interioare, reflectii asupra vietii tale si la o mare dorinta de a evada in lumi paralele.

Mentalul iti este agitat, astfel ca ar fi bine sa eviti subiectele solicitanate si relatiile care te obosesc. Sunt posibile discutii aprinse cu rudele si pretenii apropiati, pe tema sanatatii tale. Fii prudent, odihneste-te si respecta sfaturile specialistilor in sanatate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop Urania pentru saptamana 3 – 9 martie 2018. Urmeaza o perioada grea pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies