Horoscop AstroCafe 6 martie. Doua zodii au parte de certuri la locul de munca

Horoscop AstroCafe 6 martie. Doua zodii au parte de certuri la locul de munca
Horoscop AstroCafe 6 martie. Doua zodii au parte de certuri la locul de munca

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 martie 2018.

Capricorn

Prietenii te provoaca mult astazi. Insa si unele persoane din mediul profesional in care activezi vor dori multe de la tine. Faptul ca aceste persoane te solicita frecvent este posibil sa reactionezi destul de vehement. Controleaza-ti starile de spirit si alege-ti cuvintele cu grija. Pe undeva, remarcile unora vizavi de tine au un sambure de adevar.

Varsator

Esti foarte solicitat in plan socio-profesional, astfel ca ar fi bine sa te pregatesti minutios pentru discutii cu sefii, sedinte programate in graba sau intalniri cu diverse oficialitati. Ai carisma, forta in cuvinte si o prezenta de spirit care vor fi remarcate si apreciate de toata lumea. Evita sa fortezi nota sau sa te aventurezi pe terenuri putin cunoscute.

Pesti

Schimbarile tale de dispozitie se datoreaza multitudinii de informatii care vor veni astazi spre tine intr-un ritm alert. Posibil ca planurile de calatorie sau de studii sa fie zădărnicite de factori greu de inteles si depistat acum.

Ar fi bine sa te adaptezi noilor situatii ivite si sa astepti alte momente favorabile pentru realizarea dorintelor tale.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop Urania pentru saptamana 3 – 9 martie 2018. Urmeaza o perioada grea pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies