Horoscop AstroCafe pentru 10 iulie: O zodie are probleme la job, alta, in dragoste!

Horoscop AstroCafe pentru 10 iulie: O zodie are probleme la job, alta, in dragoste!
Horoscop AstroCafe pentru 10 iulie: O zodie are probleme la job, alta, in dragoste!

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 10 iulie 2017.

Balanta

Cheful de distractii si aventuri este la cote ridicate. Se pot isca neplaceri in relatiile sentimentale, de aceea fii prudent. Altii vor avea de-a face cu copiii si nazbatiile lor. Sunt momente bune pentru a-ti indrepta eforturile catre un hobby. Fii mai selectiv in privinta prietenilor apropiati, pentru ca discordia iti poate juca feste oricand. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o petrecere.

Scorpion

O zi propice activităţilor gospodăreşti. Vei putea face mai uşor curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenjarile spatiului locativ. Te poti gandi la planuri de schimbarea locuintei sau de achizitionare a unui teren. Relaţiile cu membrii familiei îţi pot da batai de cap, insa tăcerea si prudenţa pot face minuni. Răsfoitul unui album cu fotografii sau conversatiile cu o ruda draga sunt binevenite.

Sagetator

O zi cu multe drumuri in scopuri diverse. Intalnirile si dialogurile cu rudele si prietenii apropiati pot fi frecvente. S-ar putea sa afli vesti alarmane legate de cineva drag, insa nu pleca urechea la tot ce auzi. Sunt momente favorabile studiului individual pentru imbunatatirea bagajului de cunostinte. Bine ar fi sa te gandesti la parcurgerea unor cursuri necesare carierei profesionale.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cele mai norocoase zodii ale lunii iulie! Au tras lozul norocos!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies