Horoscop AstroCafe pentru 10 noiembrie: O zodie sufera, alta sarbatoreste o victorie

Horoscop AstroCafe pentru 10 noiembrie: O zodie sufera, alta sarbatoreste o victorie
Horoscop AstroCafe pentru 10 noiembrie: O zodie sufera, alta sarbatoreste o victorie

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 10 noiembrie 2017.

Capricorn

Pentru tine, experientele acestei zile sunt o lectie a detasarii si a renuntarii la control. Uneori chiar si tu poti sa-ti permiti sa nu faci nimic, sa te relaxezi si sa lasi lucrurile sa-si urmeze cursul, observandu-le ca un spectator. Vei fi uimit de cursul pe care il vor lua acestea, pentru ca astazi e ca si cum o mana nevazuta le aseaza asa cum e mai bine. O zi plina de daruri, deschide bine ochii ca sa le vezi.

Varsator

Cu Luna in Leu, in cazul tau vorbim despre o energie a cooperarii, interactiunii cu oamenii, inspiratiei reciproce si stralucirii prin ceea ce esti si manifesti. Astazi te bucuri de recunoasterea muncii si a creativitatii sau revelatiilor din ultimele zile. E un moment favorabil si pentru a discuta termenii unei colaborari, cat si pentru a lansa la apa un proiect nou sau revizuit.

Pesti

Luna in Leu activeaza zona muncii creative si a echilibrului fizic. S-ar putea sa te simti inspirat sa schimbi ceva in stilul de viata, astfel incat sa manifesti mai mult respect fata de corpul tau. Leul este un semn care prefera putin si bun decat mult si prost, asa ca pe linia asta e posibil sa faci niste schimbari de atitudine. In alta ordine de idei, e posibil sa vina oferte de lucru sau un proiect sa se asezez pe un fagas favorabil.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscop 2018: Cele doua zodii care vor avea succes urias pe toate planurile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie - Grave probleme de sanatate pentru Raci, schimbari pentru alte doua zodii

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies