Horoscop AstroCafe pentru 14 februarie: Surprize de Ziua Indragostitilor pentru trei zodii

Horoscop AstroCafe pentru 14 februarie: Surprize de Ziua Indragostitilor pentru trei zodii
Horoscop AstroCafe pentru 14 februarie: Surprize de Ziua Indragostitilor pentru trei zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 14 februarie 2018.

Rac

Astazi esti provocat sa apelezi la resursele interioare si ai toata energia sa treci peste anxietatea pe care o resimti referitor la redobandirea unei anume pozitii in cadrul familiei tale. Simti nevoia unui suflu nou dar mai intai trebuie sa rezolvi vechile frustrari personale. Sperantele tale de viitor devin conditionate de idei fezabile din punct de vedere material.

Leu

Intalnirile de afaceri, schimburile de idei, au la baza dorinta de a dobandi o noua perspectiva in dezvoltarea carierei tale.

Prinzi din zbor ideile inovative si pui accent pe relationarea cu persoane nonconformiste. Insa, drumul spre reusita necesita multa munca, rabdare, negocieri pragmatice si o buna planificare a resurselor, asumate de altfel cand vei trece la actiune.

Fecioara

Desi poate cauti solutii noi pentru rezolvarea chestiunilor cotidiene, raspunsurile se pare ca iti parvin prin deschiderea catre conceptele traditionale. Astfel, ai sansa sa-ti redefinesti sistemul de valori la care te raportezi, sa evidentiezi resurse din zone neexplorate anterior.

Acumularea de informatii se produce mai lent, prin experiente concrete, dar este durabila.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Luna Iubirii: Ce zodii isi gasesc jumatatea. Sunt facute sa fie impreuna pentru totdeauna

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies