HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017! Zile dificile pentru capricorni - previziuni COMPLETE

HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017! Zile dificile pentru capricorni - previziuni COMPLETE
HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017! Zile dificile pentru capricorni - previziuni COMPLETE

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017.

Rac

Multă forfotă în segmentul muncii! Sarcini de lucru noi şi urgente, depistarea unor greşeli în munca unor colegi şi cumva eşti nevoit să remediezi situaţiile, discuţii contradictorii atât cu şefii cât şi colegiale. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Există persoane în preajma ta care nu pot menţine ritmul în muncă sau care pur şi simplu îţi pun beţe în roate doar de dragul jocului de moment. Îndeplineşte-ţi sarcinile de lucru corect, la timp şi cum poţi tu mai bine.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, astfel că ar fi bine să te îngrijeşti corespunzător. Relaţii parteneriale distorsionate, însă este rost de rezolvări până la urmă.

Leu

Persoana iubită sau copiii te provoacă mult la începutul acestei săptămâni. Se pare că una îţi doreşti tu şi cu totul altceva îţi oferă cei dragi. Detaşează-te de nevoile afective şi revizuieşte-ţi atitudinea privitor la iubire şi implicaţiile ei.

Canalizează-ţi energia spre un hobby sau spre activităţi recreative alături de prieteni de încredere. La serviciu se conturează sarcini de lucru noi şi urgente, astfel că pregăteşte-te pentru ore suplimentare. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să te îngrijeşti. Se poate pune problema unor analize şi consultaţii medicale. Foarte delicate vor fi relaţiile parteneriale.

Fecioara

Casa şi familia sunt temele principale în prima parte a săptămânii.

Este nevoie de curăţenii generale, reparaţii, vânzarea sau achiziţionarea unor bunuri, demersuri patrimoniale. Membrii familiei îţi sunt alături, astfel că orice ar interveni primeşti sprijin şi sfaturi bune. Segmentul amoros este animat prin discuţii şi activităţi comune cu persoane iubită şi copiii. Chiar se poate pune în discuţie oficializarea unei relaţii şi apariţia unui copil. Ocupă-te şi de un hobby drag sufletului tău. A doua parte a săptămânii aduce multă forfotă în planul muncii.
Sarcini de lucru noi şi discuţii colegiale de anvergură. Ai grijă şi de sănătate!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 23-29 octombrie 2017! Doua zodii sunt sub protectie divina

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies