HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017! Zile dificile pentru capricorni - previziuni COMPLETE

HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017! Zile dificile pentru capricorni - previziuni COMPLETE
HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017! Zile dificile pentru capricorni - previziuni COMPLETE

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017.

Capricorn

Eşti meditativ la începutul acestei săptămâni. Ceilalţi te vor privi uimiţi, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să depăşeşti orice situaţie ivită. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea ai nevoie de îngrijiri de specialitate. Totuşi evită analizele medicale sau intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine, dar nu forţa nota. Chiar dacă îţi revine pofta de viaţă şi îţi creşte nivelul energiei vitale, ocupă-te numai de priorităţi şi la nevoie cere sprijinul celor dragi şi de încredere. Se conturează cheltuieli cotidiene, dar în paralel apar şi venituri substanţiale.

Varsator

Dialogurile cu prietenii sunt importante de-a lungul acestei săptămâni, aşa încât ar fi bine să notezi într-un jurnal cele aflate sau ideile, sfaturile, sugestiile primite de la aceştia. Chiar dacă, la prima vedere unele informaţii par bizare sau inutile, undeva în fundal există un strop de adevăr care îţi va fi revelat la momentul potrivit.

Sunt momente bune pentru meditaţii interioare pe marginea situaţiilor şi relaţiilor în care eşti implicat. Se pot accentua unele temeri privitoare la statutul tău socio-profesional şi la poziţia ta în cadrul unui colectiv de lucru. Nu este cazul să te îngrijorzi, dar fii vigilent în tot ceea ce te priveşte.

Pesti

Eşti foarte solicitat în plan profesional! Dialoguri importante cu şefi, cu reprezentanţi ai unor instituţii oficiale, dar şi în plan personal, acasă, vei avea de-a face cu figurile autoritare ale neamurilor. Este posibil sa-ţi pară dificilă relaţionarea cu atâtea personaje importante, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Relaţiile cu prietenii se evidenţiază prin discuţii pe teme de larg interes. Astfel este posibil să primeşti o ofertă avantajoasă de implicare într-un proiect de anvergură. Analizează pe îndelete orice propunere şi nu te lăasa impresionat de orice şi de oricine. Pe de altă parte ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 23-29 octombrie 2017! Doua zodii sunt sub protectie divina

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies