Horoscop august 2016! In ce perioada apar probleme si care sunt zilele tale norocoase

Horoscop august 2016! In ce perioada apar probleme si care sunt zilele tale norocoase
Horoscop august 2016! In ce perioada apar probleme si care sunt zilele tale norocoase

Horoscop august 2016 – Afla ce iti rezerva astrele in a treia luna a verii: in ce perioada apar probleme si care sunt zilele tale norocoase din luna august.

Horoscop august 2016. Luna august va fi instabila din punct de vedere astrologic. Intervin numeroase schimbari si rasturnari de situatie la care nimeni nu se asteapta. Vor avea loc certuri si dispute, iar unele zodii se vor reintalni cu persoane si evenimente din trecut.

Marte intra in Sagetator

Din data de 2 august Marte intra in Sagetator, eveniment care aduce foarte multe schimbari, experiente noi si intalniri neprevazute.

Majoritatea zodiilor vor reusi sa iasa in monotonia zilnica, insa este nevoie de foarte multa atentie si vigilenta. Nu va lasati dusi de val atunci cand nu este cazul!

Venus tranziteaza Fecioara


In aceasta perioada sentimentele vor fi exprimate cu dificultate si vor exista probleme de comunciare pentru majoritatea zodiilor. Din data de 5 august lucrurile pot lua intorsaturi neasteptate pe plan sentimental, iar eforturile depuse pentru a mentine relatiile amoroase pe linia de plutire sunt considerabile.


Saturn revine la mersul direct prin Sagetator din data de 12 august

Acest lucru influenteaza filozofiile de viata. Trebuie sa ne analizam credintele, ideile si sistemele de referinta si sa le schimbam daca este cazul. Numai in acest mod ne putem perfectiona si putem progresa in luna care urmeaza. Intre 12 si 14 august se formeaza careu intre Venus din Fecioara si Saturn din Sagetator, ceea ce inseamna ca suntem predispusi sa cerem prea mult de la persoanele apropiate si de parteneriatele din viata si afaceri.
Nu ar strica sa faceti cateva compromisuri care vor fi in final benefice.

Mai multe informatii pe Revista Teo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies