Horoscop BALANȚĂ DECEMBRIE 2021. Nativii Balanță plănuiesc o schimbare radicală în carieră

horoscop balanta decembrie 2021 dragoste
Horoscop BALANȚĂ DECEMBRIE 2021. Nativii Balanță plănuiesc o schimbare radicală în carieră

Află ce îți rezervă astrele în luna decembrie dacă ești născut sub semnul Balanței.

Horoscop Balanță Decembrie 2021. Dragoste

În luna decembrie, nativii din zodia Balanță se confruntă cu probleme serioase în plan sentimental. Partenerii de viață trec printr-o perioadă dificilă, fie ca urmare a tensiunilor de la locul de muncă, fie pentru că aceștia trebuie să rezolve probleme din trecut care nu mai suportă amânare. Din acest motiv, răbdarea Balanțelor este serios pusă la încercare, întrucât trebuie să meargă pe vârfuri atunci când partenerul ajunge acasă un „pachet de nervi”.

Întrebarea care va sta pe buzele Balanțelor va fi „de mine cine are grijă”?

Partenerii de viață ai Balanțelor traversează, la fel ca în luna noiembrie, o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, de aceea ar trebui să evitați discuțiile despre bani în casă.

horoscop balanta decembrie 2021 dragoste

Citeste si: Horoscop LEU DECEMBRIE 2021. Nativii Leu simt nevoia de schimbări în plan personal

Este posibil ca problemele care au erodat relația dintre voi în trecut să revină în prezent. La începutul lunii, tensiunile nu vă vor ocoli, de aceea trebuie să fiți receptivi la nevoile partenerului, fără să le neglijați pe ale voastre.

Acordați-vă o oră pentru discuția cu partenerul în fiecare zi și veți vedea că problemele se vor rezolva de la sine.

Dacă nu sunteți într-o relație, șansele să întâlniți persoana potrivită la sfârșit de an sunt destul de mici.

Ați trecut printr-o perioadă tumultoasă din punct de vedere emoțional și trebuie să faceți ordine în suflet înainte de a vă avânta într-o nouă relație. Vă deschideți greu în fața celor care vă curtează și acest lucru poate fi o piedică destul de mare dacă vă doriți să intrați într-o nouă relație.

Citeste si: NOROC ÎN DRAGOSTE: Horoscop TAUR Noiembrie 2021. Nativii zodiei își pot întemeia familie

Horoscop Balanță Decembrie 2021. Carieră

 

Începutul lunii decembrie îi prinde pe nativii din zodia Balanță în incertitudine, întrucât se simt cumva prinși în rutină, și-ar dori ceva nou, dar parcă ceva îi trage înapoi în zona de confort.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În acest „cerc confortabil” însă, sunt oameni și situații la care și-ar dori cu ardoare să renunțe, însă frica de noutate îi ține pe loc.

Dacă faceți parte dintre persoanele născute sub semnul Balanței, trebuie să știți că este momentul să vă luați inima în dinți și să vă asumați riscuri. Știți celebra vorbă „nu riști, nu câștigi!”. Această vorbă poate deveni crezul Balanțelor începând cu luna decembrie.

Recompensa va fi direct proporțională cu volumul de muncă în cazul Balanțelor, de aceea trebuie să fiți conștienți că dacă veți încerca să fentați sarcinile, vă veți trezi cu o gaură semnificativă în buget.

horoscop balanta decembrie 2021 cariera

Citeste si: Horoscop RAC DECEMBRIE 2021. Nativii Rac vor avea probleme financiare

Dacă veți alege să riscați, fie că este vorba de o investiție sau de renunțarea la un job care nu vă mai satisface, cu siguranță veți avea de câștigat, mai ales în plan financiar.

Curajul va fi răsplătit.

 

Nativii Balanță sunt extrem de corecți, nu acceptă nedreptatea și oamenii care încearcă să ascundă mizeria sub preș. Luna aceasta, vor avea o decizie extrem de importantă de luat, care va schimba cursul multor vieți în lunile care urmează.

Reorientarea în carieră este sintaxa care definește sfârșitul de an pentru Balanțe, fie că s-a produs deja, fie că urmează, este vorba despre un nou început greu, plin de emoții și nesiguranță, însă extrem de productiv.

Citeste si: Horoscop FECIOARĂ DECEMBRIE 2021. Nativii Fecioară se confruntă cu situații limită la locul de muncă

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop Balanță Decembrie 2021. Sănătate

Toată această perioadă plină de frământări și emoții își poate lăsa amprenta asupra sănătății tale. Trebuie să nu lași frica să te domine și să încerci să faci loc în viața ta zilelor în care te desprinzi de toate activitățile stresante, în caz contrar te poți confrunta cu afecțiuni în zona ficatului.

De asemenea, trebuie să fiți atenți la afecțiunile din sfera hormonală, mai ales dacă v-ați confruntat cu astfel de probleme în trecut. Este posibil ca acestea să revină și în cazul în care nu sunt tratate la timp, vă pot afecta pe termen lung.

horoscop balanta decembrie 2021 sanatate

Citeste si: CITEȘTE: Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

Zile favorabile pentru Balanțe în luna decembrie

 

  • Cele mai bune zile: 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 8, 9, 15, 16, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 5, 6, 15, 16, 25, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 5, 15, 16, 25

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

VEȘTI TRISTE: Horoscop RAC Noiembrie 2021. Nativii Rac au probleme în dragoste

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies