Horoscop Berbecului aprilie 2023 - Horoscopul lunii viitoare pentru Berbec

Horoscop Berbecului aprilie 2023
Horoscop Berbecului aprilie 2023

Persoanele născute sub acest semn sunt dinamice în abordarea lor și execută sarcinile în consecință.

Berbecul este un semn masculin și înflăcărat, guvernat de bravul Marte. Persoanele născute sub acest semn sunt dinamice în abordarea lor și execută sarcinile în consecință. Nu-și pierd încrederea cu ușurință și sunt hotărâte să fie mereu la timp pentru orice fac. Luarea deciziilor din partea lor va fi foarte rapidă. Ei posedă calități de conducere impunătoare în profesia lor. Punctualitatea este cuvântul cheie pe care îl vor poseda în tot ceea ce urmăresc.

Horoscopul Berbecului in luna aprilie

Horoscopul lunar 2023 arată că această lună poate fi considerată una moderată pentru nativii Berbec, deoarece pozițiile planetare ale lui Jupiter din 22 aprilie 2023 în semnul lunii Berbec, împreună cu Rahu și Ketu în casa a șaptea pot crea obstacole în dezvoltare. Poziția lui Saturn în casa a unsprezecea poate fi favorabilă pentru a oferi o dezvoltare generală, dar beneficiile pe care Saturn le va conferi vor veni într-un ritm gradual și nu instantaneu.

În continuare, semnul Domnului Marte într-o poziție favorabilă în semnul Gemeni în casa a treia este o indicație bună pentru acești nativi, deoarece Marte va fi plasat în casa a treia din semnul Lunii. Așadar, cu acest lucru, nativii aparținând acestui semn vor putea să posede o încredere fulminantă și să facă mai multe minuni. Horoscopul lunar 2023 prezice că această lună poate părea să dea rezultate moderate pentru nativii aparținând acestui semn până pe data de 15, iar după data de 15 a acestei luni Soarele, ca stăpân al casei a cincea, va fi plasat într-o poziție puternică, iar tranzitul
lui Jupiter are loc în timpul zilei de 22 aprilie 2023 și Jupiter va fi în aspect cu casa a cincea. Așadar, a doua jumătate a acestei luni pare să fie bună pentru nativii aparținând acestui semn în ceea ce privește cariera, finanțele etc. Saturn se va afla în casa a unsprezecea din semnul lunii și poate binecuvânta acești nativi cu prosperitate. Mai mult, nativii aparținând acestui semn zodiacal ar putea fi nevoiți să aibă grijă de sănătatea lor, deoarece Jupiter se va afla cu Rahu în prima casă și, din această cauză, acești nativi pot fi predispuși la dureri de
cap și probleme legate de digestie.
Citește horoscopul în detaliu pentru a afla cum va fi luna aprilie pentru viața ta și cum vei culege roadele în domeniile familiei, carierei, sănătății, dragostei etc.

Horoscop Berbecului aprilie 2023
Horoscop Berbecului aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Cariera

Horoscopul lunar 2023 prevestește că pentru persoanele născute sub semnul zodiacal Berbec, această lună va aduce rezultate moderate în ceea ce privește educația, deoarece Jupiter se va afla în prima casă cu Rahu.

Din cauza poziționării de mai sus, nativii s-ar putea să nu se descurce extrem de bine în ceea ce privește munca, deoarece ar putea exista o presiune de lucru combinată cu provocări în această lună. Aspectul lui Jupiter peste casa a cincea îi va ghida pe acești nativi să iasă din presiunea muncii și din provocările cu care se confruntă în carieră.
Mai mult, planeta pentru carieră-Saturn, prezentă în casa a unsprezecea, va oferi noi perspective bune pentru locuri de muncă și le va permite nativilor să își demonstreze valoarea.
De asemenea, începând cu data de 15 a acestei luni, Soarele, ca stăpân al casei a cincea, va fi plasat în exaltare în casa întâi. Datorită acestui fapt, evoluția în carieră va fi bună începând cu a doua jumătate a acestei luni.
Este posibil ca nativii care fac afaceri să nu considere benefică această primă jumătate a lunii. Dar, după data de 15 a acestei luni, se va înregistra o îmbunătățire considerabilă în domeniul afacerilor.

Finanțe

Horoscopul lunar 2023 prezice că nativii Berbec nu vor reuși să câștige o sumă foarte mare de bani în această lună, deoarece cheltuielile vor depăși banii câștigați. Angajamentele nedorite vor fi în creștere pe parcursul acestei luni și, din această cauză, s-ar putea să fiți pus în situația de a apela la împrumuturi.

Situația de mai sus se va forma din cauza lui Jupiter cu Rahu în prima casă. Dar poziția lui Saturn în casa a unsprezecea vă va ajuta să câștigați bani și, de asemenea, să economisiți pentru viitor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nativii care fac afaceri vor obține profituri în sume moderate și nu mari. Va exista o concurență ridicată pentru ei în timpul lunii, deoarece Jupiter se va afla în prima casă cu Rahu și Ketu în casa a șaptea. O concurență acerbă va fi prezentă și pentru acești nativi cu concurenții lor.
Sănătate
Horoscopul lunar 2023 spune că nativii Berbec ar putea fi nevoiți să aibă grijă de sănătatea lor. Planetele nodale- Rahu și Ketu se află în prima și a șaptea casă, Jupiter în prima casă din 22 aprilie, iar Mercur este prezent ca stăpân al casei a șasea în prima casă din 31 martie 2023. Din cauza pozițiilor planetare de mai sus, nativii aparținând acestui semn s-ar putea confrunta cu probleme de digestie.

Aspectul lui Jupiter peste casa a cincea din semnul Lunii le va permite nativilor să își mențină o sănătate mai bună, dar prezența lui Rahu în prima casă și a lui Ketu în casa a șaptea poate da sentimente de nesiguranță.

Horoscopul Balantei pentru luna februarie 2023
Horoscop Berbecului aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Horoscopul lunar 2023 arată că nativii Berbec care sunt îndrăgostiți s-ar putea ca prima jumătate a lunii (până pe data de 15) să nu le fie favorabilă. Relațiile bune nu vor veni ușor pentru acești nativi în această lună cu persoana iubită din cauza lui Jupiter cu Rahu în prima casă. Așadar, orice inițiativă luată de nativii Berbec trebuie să fie atentă și trebuie să fie prudenți în urmărirea deciziilor legate de căsătorie, deoarece această perioadă nu va fi favorabilă pentru chestiuni legate de căsătorie. Cei care încă nu s-au căsătorit și cei care sunt în viața de cuplu s-ar putea să nu găsească această lună ca fiind liniștită.
Prezența lui Ketu în casa a șaptea poate da unele probleme emoționale în dragoste. Dacă sunteți îndrăgostiți, este posibil să vă căsătoriți după data de 15 a acestei luni. Dar înainte de asta, în timpul începutului acestei luni, ar putea apărea probleme de înțelegere în relația voastră. De asemenea, în prima jumătate a acestei luni, nativii căsătoriți s-ar putea confrunta cu certuri din cauza lacunelor de comunicare.

Horoscop Berbecului aprilie 2023
Horoscop Berbecului aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Familie și prieteni

Horoscopul lunar 2023 sugerează că, în această lună, viața de familie a nativilor Berbec ar putea fi puțin haotică din cauza prezenței lui Rahu în prima casă și a lui Ketu în casa a șaptea. Aceste planete nodale sunt capabile să creeze conflicte în familie din cauza disputelor în curs de desfășurare.

În această lună, pozițiile planetare ale lui Mercur cu Soarele și Rahu în prima casă și Jupiter care li se alătură începând cu 22 aprilie 2023 pot adăuga probleme suplimentare cu mai puțină armonie în familie.

Din cauza pozițiilor planetare de mai sus, va fi esențial pentru acești nativi să își ia măsuri de precauție și să încerce să mențină relații mai bune cu membrii familiei.

Citește și: Zodiac 29 martie 2023. Află ce zodie va fi implicată într-un conflict!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies