Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 1 - 7 iulie! Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 1 - 7 iulie! Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 1 - 7 iulie! Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii - previziuni complete

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul săptămânii 1 - 7 iulie.

HOROSCOP BERBEC.  Săptămâna începe foarte bine cu multe discuții. Se aranjează multe lucruri. Marți și miercuri sunt zile emoționante în familie. Mare atenție la persoanele vârstnice. A doua jumătate a săptămânii aduce sunt vești excelente pentru cei care au chef de distracție.

HOROSCOP TAUR.  Taurii au și ei o săptămână cu multă agitație, multe discuții și călătorii. A doua jumătate a săptămânii este rezervată mai mult familiei și rezolvării unor probleme.

Au o relație bună cu copiii în weekend.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 1- 7 iulie. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile- previziuni pentru Kfetele.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru până la Sfântul Ilie! Zodiile vor traversa o perioadă de foc până pe 20 iulie! Mare grijă la aventuri- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

HOROSCOP GEMENI.  Pentru gemeni e o săptămână în jurul banilor, planuri și câștiguri miercuri. Gemenii sunt foarte hotărâți să facă economie și este posibil să facă un depozit financiar în această săptămână.

HOROSCOP RAC.  Pentru raci este o săptămână cu impact puternic. Marți și miercuri au de luat niște decizii vizavi de modul în care se raportează la o persoană în acest moment.

Joi și vineri au cheltuieli.

HOROSCOP LEU.  Leii au și ei o săptămână importantă cu aspecte emoționante. Rezolvă o situație din trecut săptămână aceasta. Cei care lucrează marți și miercuri sunt forțați să se ocupe de probleme din trecut. A doua parte a săptămânii este mult mai bună.

HOROSCOP FECIOARĂ.  Fecioarele pot reîntâlni o persoană dragă. Se bazează pe prieteni în această săptămână.

Multe Fecioare pot fi curtate, fac noi cunoștințe în prima săptămână a lunii iulie. Le poate surâde o iubire nouă.

Citeste continuarea pe antena3.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Top cinci cele mai cancerigene alimente

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies