Horoscop Cassandra 9-15 martie 2020. Două zodii ajung la epuizare, două zodii se ceartă cu persoana iubită

Horoscop Cassandra 9-15 martie 2020
Horoscop Cassandra 9-15 martie 2020

Iată ce anunță astrele pentru săptămâna care urmează, pentru fiecare zodie în parte. Ce spune astroloaga Cassandra despre a doua săptămână a lunii martie.

Horoscop Cassandra 9-15 martie 2020. Cunoscuta astroloagă Cassandra a realizat horoscopul pentru perioada 9- 15 martie 2020 pentru revista magazin.ro. Potrivit acesteia, urmează o perioadă dificilă pentru trei zodii, care ar trebui să fie mai atenți la tensiunile din jur și să evite conflictele de orice natură.

În plus, două zodii sunt sfătuite să fie mai atente la starea sănătate și să se controleze, deoarece pot descoepri niște probleme.

Iată ce anunță astrologul pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC 21.03-20.04: Va doriti sa mergeti mai departe in cariera si veti face tot posibilul sa va imbunatatiti reputatia. Evitati insa sa va suparati cu sefii. Fiti mai calmi si nu incercati sa dominati lumea din jur.

TAUR 21.04-21.05: Veti face tot posibilul sa va extindeti orizonturile, energizati de dorinta de a invata ceva nou.

Va inscrieti la un curs sau obtineti o calificare la actualul loc de munca. In weekend, sunteti mai activi cu prietenii si va distrati.

Citeste si: Horoscop 2020: Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie

GEMENI 22.05-21.06: Chiar daca nu veti face nimic special, in ochii celor din jur apareti competenti, talentati si capabili. Aveti suficienta putere sa straluciti si acest lucru va ofera un avantaj fata de ceilalti.

Profitati!

Horoscop Cassandra
Horoscop Cassandra

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

RAC 22.06-21.07: Mici tensiuni au loc in viata dumneavoastra, incurajati fiind de un conflict cucei mai apropiati membri ai familiei. Sunteti poate prea nerabdatori si asta va face sa pareti enervanti. Profitati de fereastra buna pentru studiu sau pentru un nou hobby.

LEU 22.07-22.08: Va folositi de toata energia disponibila pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. Veti fi mandri de rezultate si va veti simti multumiti. In weekend va orientati spre un nou hobby sau veti face orice care va extinde orizonturile existente.

FECIOARA 23.08-22.09: Treceti printr-o perioada cand aveti nevoie de mai mult somn. Contrar acestui lucru, aveti suficienta energie sa socializati, sa petreceti cu prietenii si sa faceti sport.

Intre timp, prieteni vechi sau un fost partener revin in atentia dumneavoastra.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8- 14 martie 2020. Probleme de sănătate, secretele ies la iveală, săptămână malefică

BALANTA 23.09-22.10: Din diferite motive, ati hotarat sa va organizati mai bine. Acest fapt nu se aplica doar la locul de munca,ci si acasa. Va doriti ca viata personala sa functioneze mai bine si mai usor.

Incercati sa va reorganizati lumea.

Nativii zodiei Vărsător, preocupați mai mult ca oricând de bani

SCORPION 23.10-21.11: Aveti mare chef de socializare, va petreceti timpul explorand artele, precum si exprimandu-va propriul talent creativ. Putem spune ca este momentul perfect pentru o vacanta si va veti ocupa de acest aspect cu atentie.

SAGETATOR 22.11-21.12: Casa, familia si viata privata vor fi o tema prioritara.

S-ar putea chiar sa va implicati mai mult decat de obicei intr-o activitate cu unul dintre parinti sau cu o alta ruda apropiata. Aveti grija in weekend de reparatiile stricte care se impun.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

CAPRICORN 22.12-19.01: Dintr-odata aveti lucruri noi de facut, locuri inedite de vizitat si oameni de vazut. Ritmul zilelor se va aglomera, pe masura ce veti porni spre noi calatorii si veti purta tot mai mult convorbiri cu rudele. Da, sunteti extrem de ocupati!

Citeste si: Horoscop rune martie 2020. O lună cumplită pentru două zodii

 

VARSATOR 20.01-18.02: In aceste zile puneti un accent major pe bani si veti reflecta asupra valorilor proprii pentru a va da seama ce este mai important pentru dumneavoastra. Veti dori sa va stabiliti un control mai mare asupra vietii prin lucrurile pe care le detineti.

PESTI 19.02-20.03: Acum este momentul ideal pentru a va reincarca bateriile. Veti atrage oameni si situatii favorabile pentru dumneavoastra. Veti observa ca va puteti atinge obiectivele cand lucrati in colaborare cu altii. Succes!

Sursa: magazin.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Puterea secretă a fiecărei zodii! Cum o poți specula să ai succes

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies