HOROSCOP. Cele mai bune femei din zodiac. Sunt cu adevărat speciale

HOROSCOP. Cele mai bune femei din zodiac. Sunt cu adevărat speciale
HOROSCOP. Cele mai bune femei din zodiac. Sunt cu adevărat speciale

HOROSCOP. Fiecare femeie este specială. Fie că este vorba despre calitățile sale intelectuale sau despre modul exemplar în care reușește să aibă grijă de casă și de familie, acestea o ajută să fie cea mai bună femeie pentru prietenii ei, pentru familie, persoana dragă sau colegi.

În ceea ce privește zodiacul, există patru femei care reușesc să le depășească pe celelalte prin numărul de calități pe care le au, dar și prin modul lor unic de a fi. Cele mai bune femei din zodiac reușesc să fie mame excelente, iubite extraordinare, dar și prietene de nădejde, la care poți apela oricând ai nevoie. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Citeste si: Erika are 30 de ani, iar acum nouă ani era studentă la Comunicare. Erau zile în care a început să o doară spatele. „A fost un șoc când m-am trezit într-o dimineață de ianuarie și n-am mai putut să merg”. Ce au descoperit medicii în coloană fetei

Citeste si: Chipul Maiei Morgenstern într-o catedrală din Bogota! Locul unde credincioșii se roagă și aprind lumânări

Citeste si: Horoscopul INDIAN al saptamanii. Horoscopul karmei. Ce zodie esti in CELEBRUL horoscop INDIAN? Iata mesajul pentru zodia ta!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Horoscopul florilor cu Mariana Cojocaru pentru 13- 20 aprilie. Ce prevăd astrele pentru Florii! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi- previziuni complete pentru Kfetele.ro

HOROSCOP. Săgetător

Deși cu prietenele sale poate fi destul de superficială, această nativă excelează în relația de cuplu! Nativa din Săgetător este de departe cea mai bună iubită, care știe cum să își facă perechea să se simtă în al 9-lea cer și să îi îndeplinească toate dorințele.

Este o femeie blândă și iubitoare, care te cucerește cu un simplu surâs și care știe cum să te facă să te simți în largul tău oriunde te-ai afla. Mai mult, este feminină și elegantă, iar prezența ei nu trece neobservată. Tocmai din aceste motive se află în topul celor mai bune femei din zodiac.

HOROSCOP. Rac

Nesigură și de cele mai multe ori timidă, această nativă se simtă împlinită doar într-o familie numeroasă, alături de persoana iubită.

Nativa din Rac este soția ideală, dar și mama perfectă. Este în stare de orice pentru familia sa și își apară persoanele dragi ca o leoaică. Se implică 100% în căsnicie, de la treburile casnice până la educația copiilor. Ca soție, este extrem de atentă și iubitoare cu jumătatea sa, iar ca mamă este mereu acolo pentru copiii ei și îi încurajează să își urmeze visurile.

Citeste continuarea pe antena3.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Chipul Maiei Morgenstern într-o catedrală din Bogota! Locul unde credincioșii se roagă și aprind lumânări

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies