Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii

horoscop, cele mai sincere zodii, cele mai mincinoase zodii, zodii sincere, zodii false
horoscop, cele mai sincere zodii, cele mai mincinoase zodii, zodii sincere, zodii false

Horoscop. Deși pentru a determina comportamentul unui nativ și ascendetul este extrem de important, acestea sunt cele mai sincere zodii, precum și cele mai mincinoase zodii.

Nativii anumitor zodii preferă să trăiască în minciună,crezând că astfel se po proteja pe ei, dar și pe cei din jur, în timp ce persoanele născute sub anuminte semne zodiacale sunt sincere indiferent de circumstanțe. Iată care sunt cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii. Horoscop:

Cele mai sincere și cele mai mincinoase persoane, în funcție de zodie

Zodii sincere. Berbec

Horoscop. Nativii Berbec sunt persoane foarte sincere, care nu mint indiferent de situație. Nu sunt persoane false și nu sunt capabili de trădare, așa că dacă vreodată un Berbec ar încerca să te mintă, ți-ai da seama foarte repede.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 mai. Săptămână de foc pentru anumite zodii, grijă mare la karmă!

Zodii sincere. Taur

Nativii taur sunt persoane extrem de altruiste și nu sunt construiți pentru a fi mincinoși. Aceștia nu pot fi răutăcioși, indiferent de situație și consideră că adevărul, chiar dacă este dureros, te rănește mult mai puțin decât o minciună.

Zodii false. Gemeni

horoscop, cele mai sincere zodii, cele mai mincinoase zodii, zodii sincere, zodii false
horoscop, cele mai sincere zodii, cele mai mincinoase zodii, zodii sincere, zodii false

Gemenii au o natură duală, motiv pentru care pot fi fățarnici. Aceștia te pot minți cu zâmbetul pe buze pentru că ar face orice pentru binele propriei persoane.

Nu trebuie să te încurci cu Gemenii cărora le place să trăiască în minciună!

Zodii false. Rac

Horoscop. Din nefericire, nativii zodiei rac sunt geloși, suspicioși și mereu pun totul la îndoială. Aceste persoane sunt lipsite de scrupule și de orice urmă de bunătate. Încearcă să fie pe placul tuturor oamenilor din jur, așa că vor minți până primesc confirmările de care au nevoie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zodii sincere. Leu

Leii se numără printre semnele zodiacale obsedate de adevăr. Aceștia caută mereu nod în papură și vor să știe lucrurile fix așa cum s-au petrecut, acesta fiind și motivul pentru care un Leu nu te va minți niciodată.

Zodii false. Fecioară

horoscop, cele mai sincere zodii, cele mai mincinoase zodii, zodii sincere, zodii false
horoscop, cele mai sincere zodii, cele mai mincinoase zodii, zodii sincere, zodii false

Nativii fecioară sunt perfecționiști din fire, așa că sunt mereu în căutarea perfecțiunii. Au nevoie de aprobări din partea oamenilor din jur, de confirmări, aspecte pe care le obțin,de cele mai multe ori, prin minciună. Sunt destul de fățarnici.

Citeste si: Horoscop. Cele mai puternice semne zodiacale

Zodii sincere. Balanță

Nativii zodiei Balanță sunt blocați în trecut și nu sunt dispuși să treacă peste evenimentele marcante, așa că te vor minți că sunt bine.

În rest, de la o Balanță vei afla tot timpul adevărul, chiar dacă uneori te va deranja modalitatea în care aceștia expun lucruri mai neplăcute.

Zodii false. Scorpion

Horoscop. Scorpionii sunt destul de secretoși, așa că va trebui să scoți adevărul cu cleștele din sufletul lor. Își asumă orice risc, pentru că sunt aventuroși, dar ai putea sfârși rănit de nivelul avansat al minciunilor unui Scorpion.

Trebuie să ai mare grijă, sunt foarte parșivi!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodii sincere. Capricorn

Ei bine, nativii zodiei Capricorn sunt... autentici! Aceștia sunt de părere că răul făcut se va întoarce împotriva lor, așa că vor încerca să facă numai lucruri pozitive. Nu concep să mintă, pentru că funcționează pe principiul „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!”

Zodii false. Vărsător

Foarte orgolioși și cu un ego imens, nativii Vărsător se preocupă doar de propria persoană. Marele defect al Vărsătorului este că nu poate fi sincer nici măcar cu el însuși, iar cu cei din jur, nici nu mai are rost să explicăm... Nu trebuie să te bazezi pe un Vărsător, vei fi dezamăgit!

Zodii false. Pești

horoscop, cele mai sincere zodii, cele mai mincinoase zodii, zodii sincere, zodii false
horoscop, cele mai sincere zodii, cele mai mincinoase zodii, zodii sincere, zodii false

Fiindu-le teamă de angajamente și de lucruri serioase, nativii zodiei Pești evită să spună adevărul. Aceste persoane spun doar ce îți dorești să aud, chiar dacă ei gândesc cu totul alt lucru. Trebuie să fii precaut când încerci să discuți cu un nativ din zodia Pești, pentru că te va minți cu nerușinare.

Citeste si: Horoscop. Ele sunt zodiile care vor fi împreună pentru totdeauna și vor fi fericite până la adânci bătrâneți



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop. Ele sunt zodiile care vor fi împreună pentru totdeauna și vor fi fericite până la adânci bătrâneți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies