Horoscop chinezesc 16 Aprilie 2022. Află ce zodie va fi părăsită de partener

horoscop chinezesc 16 aprilie 2022
Horoscop chinezesc 16 Aprilie 2022. Află ce zodie va fi părăsită de partener

Consultă horoscopul chinezesc al zilei de 16 aprilie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unui semn chinezesc își vor schimba traiectoria.

Horoscopul chinezesc  al zilei de  16 aprilie 2022  oferă câteva descrieri generale. Pe plan personal pot apărea anumite dificultăți pentru anumite zodii. În timp ce anumiți nativi se bucură de o promovare la locul de muncă, alți nativi își doresc să-și schimbe drumul către un altul.

Horoscopul oferă previziuni pentru nativii zodiilor: Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine şi Mistreț.

 

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Şobolan

Nativii guvernați de semnul Șobolanului, au o perioadă favorabilă în ceea ce privește planul profesiona l. Acum este momentul în care trebuie să trageți din ce în ce mai mult, pentru a vă bucura mai târziu. Nu ignorați această perioadă și profitați din plin.

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Bivol

Nativii care se află sub semnul  Bivolului, s-ar putea să intre foarte ușor în conflicte, mai ales când vine vorba despre bani. Vi se par insuficienți și preferați să munciți din greu, pentru a reuși să economisiți. Mare grijă să nu fiți tras pe sfoară de o persoană apropiată.

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Tigru

Nativii semnului Tigru, vor avea parte de energie și distracție, atât timp cât vor petrece timp alături de partenerul de viață.

Este o zi numai bună de a da cărțile pe față, în legătură cu anumite situații care vă nemulțumeau. Vorbiți deschis despre ce simțiți.

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Iepure

Nativii care se află sub guvernarea semnului de  Iepure, întâmpina câteva probleme la locul de muncă, însă dacă vor avea determinarea necesară, vor trece cu ușurință peste acestea.

Capul sus, toate lucrurile se vor așeza treptat. Veți găsi rezolvare pentru orice situație.

horoscop kfetele azi

Citeste si: Horoscop 15 aprilie 2022. O zodie se gândeşte la căsătorie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Horoscopul chinezesc din 16 aprilie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022 – Dragon

Nativii guvernați de semnul Dragonului, sunt protejați de o persoană apropiată, dar din umbră. Această persoană v-a ajutat mai mereu să treceți peste obstacolele întâlnite, dar și peste greutăți. Nu ar strica să vedeți cu adevărat cine vă este aproape.

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Şarpe

Nativii care se află sub semnul  Șarpelui, ar trebui să fie mai hotărâți și să nu mai lase lucrurile de rezolvat pe mai târziu. Mai bine ați rezolva acum ceea ce se află pe lista de așteptare de ceva vreme. Astfel, veți reuși să dormiți și liniștiți.

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Cal

Nativii semnului Cal, se bucură de un bun mers al lucrurile pe plan financiar.

Însă lucrurile stau exact opus, în ceea ce privește viața sentimentală. Partenerul de viață nu mai este atât de mulțumit de voi și se gândește profund să vă părăsească. Fiți pregătit pentru orice.

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Capră

Nativii care se află sub guvernarea semnului  Capră, vor discuta îndelung cu prietenii, însă doar cu cei care îi cunosc foarte bine. Veți afla câteva noutăți cu privire la persoana iubită. Totodată, veți afla și ce cred colegii de la locul de muncă, despre voi.

horoscop zilnic dragoste

Citeste si: Horoscop chinezesc 13 aprilie 2022. Află ce zodie ar putea face noi investiții

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Maimuţă

Nativii guvernați de semnul Maimuță, vor cere sfaturi și de vor destăinui în fața unui prieten vechi în care au mare încredere. Cel mai bine ar fi să vă descărcați și să nu mai păstrați nimic în voi care ar putea mai târziu să vă macine profund. Spune tot ce ai pe suflet.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Cocoş

Nativii care se află sub semnul Cocoșului, vor avea parte de o propunere de avansare sau chiar de colaborare. Acestea vin însă la pachet cu mai multă responsabilitate, prin urmare, mai multe sacrificii. Gândiți-vă de două ori înainte de a lua o decizie.

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Câine

Nativii semnului Câine, vor primi susținere necondiționată din partea partenerului de viață. Ar trebui să vă expuneți mai bine sentimentele față de persoana iubită. Spre seară, veți avea parte de o surpriză din partea unei persoane la care v-ați fi așteptat cel mai puțin.

Horoscop chinezesc 16 aprilie 2022- Mistreţ

Nativii care se află sub guvernarea semnului de  Mistreț, vor să își schimbe locul de muncă. Vă doriți să încercați și alt domeniu care să vă pună la încercare aptitudinile pe care le dețineți. Eventual, veți găsi un loc de muncă unde vă veți simți cu adevărat bine.

horoscop 2022

Citeste si: Horoscop chinezesc 14 Aprilie 2022. Află ce zodie se va lăsa dusă de val

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul chinezesc şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop chinezesc 13 aprilie 2022. Află ce zodie ar putea face noi investiții

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies