Horoscop chinezesc săptămânal 10- 16 octombrie 2020. Câinii sunt geloși

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc saptamanal

Iată ce anunță astrele pentru fiecare semn în parte. Cine încheie săptămâna în lacrimi și cine are parte de o surpriză din partea șefilor.

Se anunță o săptămână de neuitat pentru două zodii, care află niște vești care le schimbă viața. Iată cine are parte de schimbări totale la locul de muncă:

ȘARPE
Poți primi un sfat extrem de important de la o persoană extrem de apropiată. Spre final de săptămână poți câștiga încrederea unei persoane cu care să începi o colaborare fructuoasă. În viața personală, lucrurile încep să se clarifice, iar cineva special poate apărea în viața voastră.

MISTREȚ
Este o săptămână perfectă în cazul în care vrei să îți schimbi statutul. Cei singuri se pot întâlni din întâmăplare cu o persoană din trecutul lor, iar cei care sunt deja într-o relație se pot gândi la un pas important, fie că este vorba despre o logodnă sau de o căsătorie. Nu știi de unde poate sări iepurele!

ȘOBOLAN
Începutul săptămânii poate veni cu o veste extrem de frumoasă de la locul de muncă, șeful poate să îți facă o propunere de nerefuzat.

Dacă te simți pregătit pentru noi provocări, ar fi bine să spui da cu tot sufletul și să vezi ce se întâmplă.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 10- 16 octombrie 2020

BIVOL
Poți intra în conflict cu un coleg, iar acest lucru îți poate da mari bătăi de cap. Ai grijă cui îi spui secretele tale, că nu poți ști la urechile cui ajung.

Pe plan sentimental, lucrurile sunt excelente, iar relația cu persoana iubită evoluează cum nu se poate mai bine.

MAIMUȚĂ
Ai un mare cuvânt de spus în legătură cu o situație dificilă din familie, iar sfatul tău calmează lucrurile, peste noapte. O mare sumă de bani poate apărea către mijlocul săptămânii, dar ar fi bine să te gândești bine cum îi folosești.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

DRAGON
Ești extrem de încrezător în forțele tale proprii, iar instinctul tău te ajută să faci o alegere foarte bună în această săptămână. În relația de cuplu, pot apărea niște situații dificile din cauza copiilor, însă reușiți să găiți echilibrul foarte repede.

CAL

Nu îți forța norocul, pentru că se poate să pășești pe o gheață destul de subțire. Fii mai precaut în preajma prietenilor, căci niște cuvinte nepotrivite pot încheia o relație veche.

Finalul săptămânii poate veni cu o surpriză din partea persoanei iubite.

CAPRĂ
Poți primi o ofertă de colaborare la începutul săptămânii, care presupune mutarea într-un nou oraș. Poate că ai nevoie de această schimbare în viața ta, pentru că poți cunoaște oameni noi și poți trăi noi experiențe interesante.

CÂINE
Gelozia este la loc de cinste în această săptămână, iar relația cu partenerul de viață poate deveni, fie mai puternică, fie se compromite definitiv.

De tine depinde în ce direcție se îndreaptă povestea ta de dragoste. Lămurește totul, înainte de a fi prea târziu.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

IEPURE

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

O vizită din partea unei rude poate aduce o surpriză de zile mari. În jurul tău se întâmplă multe lucruri de care nu erai conștient până acum, însă vei afla curând ce ți-au pregătit cei pe care îi iubești din tot sufletul tău.

TIGRU
Pornești cu dreptul de la începtul săptămânii și ai impresia că nimeni nu îți poate sta în cale. Provocările de care ai parte în aceste zile ți se par floare la ureche, după tot ce s-a întâmplat în ultimele luni.

COCOȘ
Lucrurile par să nu stea prea bine cu sănătatea, așa că ai putea să faci niște analize, să fii sigur că lucrurile nu se agravează. Toată lumea pare să resimtă aceste zile mai greu, iar tu nu vei face excepție de la regulă. Fii pozitiv și petrece clipe de calitate cu cei dragi ție și așa vei uita de tot.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Care sunt cele mai enervante defecte ale fiecărei zodii? Ce nativi se aprind foarte ușor atunci când îi calci pe coadă?

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies