Horoscop chinezesc săptămânal 12 - 18 decembrie 2020. Nativii Maimuță se ceartă cu persoana iubită

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc pentru fiecare zodie

Citește zodiac chinezesc pentru săptămâna 12 - 18 decembrie și află cine se apropie cu pași rapizi de un final de an complicat.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 12- 18 decembrie 2020

Horoscopul chinezesc anunță schimbări în carieră pentru trei semne, precum și probleme în relație pentru două semne, care riscă să piardă totul. Iată cum va fi săptămâna care vine pentru fiecare semn în parte:

Zodiac Chinezesc OAIE

Oaie: Nativii acestui semn se pregătesc intens pentru sărbători și deja au început să se gândească la cadourile pentru cei dragi.

Spre finalul săptămânii, vin niște vești de la locul de muncă și probabil și o mărire de salariu sau un bonus de sărbători.

Zodiac Chinezesc DRAGON

Dragon: Nativii acestui semn se află între ciocan și nicovală în această săptămână, nu știu cum să se împartă între familie și locul de muncă. Balanța tinde să încline într-o singură direcție, iar nicio parte nu va fi mulțumită de alegerea făcută.

În weekend, nativii acestui semn trebuie să fie mai atenți la starea de sănătate.

Zodiac Chinezesc MISTREȚ

Mistreț: Mai multe lucruri neprevăzute le dau viața peste cap nativilor acestui semn, care trebuie să se redreseze din mers și să găsească soluții pentru ce se întâmplă. O persoană apropiată vine cu soluția salvatoare, pe la mijlocul săptămânii.

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc pentru fiecare zodie[Sursa foto: PixaBay]

Zodiac Chinezesc MAIMUȚĂ

Maimuță: Relația cu persoana iubită începe să scârțâie din cauza unor discuții aprinse de la începutul săptămânii. Se recomandă mai mult calm și aplicarea unor compromisuri de ambele părți, pentru ca totul să revină la normal cât mai repede.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: De ce te părăsește, chiar dacă ține la tine, în funcție de zodia lui?

Zodiac Chinezesc IEPURE

Iepure: Nativii acestui semn se lovesc de o mare problemă în această săptămână: timpul. Deși mai au o mulțime de lucruri de rezolvat până la finalul anului, își dau seama că nu au cum să facă față. Un ajutor neprețuit vine din partea unui coleg, iar lucrurile se redresează.

Zodiac Chinezesc TIGRU

Tigru: Un sfat venit la începutul săptămânii din partea unei persoane apropiate îi scutește pe nativii tigru de niște greșeli colosale pe care le pot face în viața personală. Cei care nu sunt într-o relație pot cunoaște pe cineva la finalul săptămânii.

Zodiac Chinezesc CÂINE

Câine: Nu se recomandă începerea unor proiecte noi în această perioadă, mai ales dacă unele dintre ele nu au ajuns la final.

Începutul anului viitor vine cu mari provocări, așa că trebuie să aibă și puțin timp liber pentru a se ocupa de ele.

Citeste si: Află de la noi care sunt cele mai curioase zodii și cât de important e pentru ele să știe totul!

Zodiac Chinezesc BOU

Bou: În această săptămână, nativii Bou vor da cu piciorul unor mari oportunități din cauza neatenției.

Li se recomandă să se odihnească mai mult și să fie atenți la ceea ce se vorbește în jurul lor sau se hotărăște în prezența lor.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Zodiac Chinezesc COCOȘ

Cocoș: Lucrurile încep să se schimbe în viața personală, după ce apar mai mulți bani de la serviciu. Încep să apară niște oportunități în cale, pe care nativii Cocoș le așteaptă de mult timp. Li se recomandă să nu facă niște cheltuieli extravagante.

Zodiac Chinezesc CAL

Cal: Nativii acestui semn se simt secați de energie, au nevoie de câteva zile pentru a-și pune gândurile în ordine și pentru a reveni la o formă optimă. În caz contrar, pot face niște greșeli de neiertat.

Zodiac Chinezesc ȘOBOLAN

Șobolan: Nativii semnului Șobolan sunt sfătuiți să evite sub orice formă discuțiile aprinse cu membrii familiei, mai ales dacă își doresc să facă niște schimbări la locul de muncă ori să se mute în alt oraș. Altfel, finalul anului îi poate găsi singuri și nefericiți.

Zodiac Chinezesc PORC

Porc: Nativii semnului Porc sunt tentați în această săptămână să se ia după aparențe și să judece în niște momente complet nepotrivite. Din această cauză, trebuie să se aștepte la mai multe discuții și în familie, dar și la locul de muncă sau în grupul de prieteni.

Rămâi pe kfetele.ro pentru a citi horoscop chinezesc săptămânal și pentru săptămâna care vine, dar și alte materiale interesante din domeniile beauty, lifestyle, horoscop și vedete.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sfatul zilei de sâmbătă, 12 decembrie 2020. Leii își fac planuri

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies