Horoscop chinezesc săptămânal 14 - 20 noiembrie 2020. Nativii Cal pot relua o relație veche

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc pentru fiecare zodie

Citește zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2020 și vezi ce anunță astrele pentru fiecate zodie în parte.

OAIE: Nativii acestui semn se simt copleșiți de tot ce se întâmplă în jurul tău. Au mare nevoie de câteva zile libere să se odihnească și să se relaxeze, departe de tot ce îi stresează. La locul de muncă, lucururile pot lua o întorsătură neașteptată.

ȘARPE: Nativii Șarpe au nevoie în această săptămână să se preocupe mai mult de starea lor de sănătate. Niște controale sunt binevenite, cât mai repede.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15- 21 noiembrie 2020. Dragostea, cariera și sănătatea, dezechilibrate pentru 3 zodii

MISTREȚ: Relația cu partenerul de viață se dezvoltă în fiecare zi, din ce în ce mai frumos. Pentru cei mai curajoși, a venit momentul pentru un nou pas în relație.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 14-20 noiembrie 2020

MAIMUȚĂ: Soarele iese pe strada nativilor Mistreț, care au ocazia să își împlinească o veche dorință. Au muncit mult, iar acum culeg toate roadele muncii lor.

IEPURE: Nativii Iepure au parte de mari provocări la locul de muncă. Vor avea o mulțime de sarcini de rezolvat, iar dacă nu vor cere ajutorul celor din jurul lor vor începe să facă greșeli.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc pentru fiecare zodie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mihai Voropchievici, predicții pentru anul 2021: „Va fi un an provocator”

COCOȘ: Norocul vine în această săptămânăm chiar când nativii Cocoș se vor aștepta cel mai puțin. Au parte de surprize uriașe la locul de muncă, poate veni o promovare pe care nu o așteptau deloc.

TIGRU: Nativii acestui semn se simt presați din toate direcțiile și numai un miracol îi pot face pe Tigri să iasă cu bine din niște situații delicate.

Clar au nevoie de un sfat bun, din partea unei persoane experimentate.

CÂINE: Nu este momentul pentru nativii Câine să intre în discuții cu persoana iubită, pentru că lucrurile se pot complica rapid. Ar fi bine să evite discuțiile în contradictoriu.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

DRAGON: Nativii acestui semn ar fi bine să ia în considerare oportunitățile și ofertele pe care le au legat de locul de muncă. Va fi nevoie de multă muncă pentru a încheia niște proiecte importante, dar timpul este de partea lor.

CAL: Se anunță surprize uriașe pe plan personal pentru nativii acestui semn. Poate fi vorba despre o reînnodare a unei relații vechi, atunci când nimeni nu se mai aștepta.

Prietenii și familia vor fi foarte surprinși.

ȘOBOLAN: Nativii acestui semn sunt cu capul în nori și s-ar putea să nu vadă ce se întâmplă în jurul lor. Ar fi bine să fie mai atenți la sfaturile pe care le primesc din partea unei persoane apropiate.

BOU: Provocări la locul de muncă, dar și acasă. Partenerul de viață are mari așteptări, așa că ar fi bine să nu îl dezamăgească în aceste zile.

Spre finalul săptămânii apare o ofertă de afaceri.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies