Horoscop chinezesc săptămânal 19 -25 septembrie 2020. Nativii Șarpe, dați peste cap din cauza unui secret

Horoscop chinezesc săptămânal 19 -25 septembrie 2020. Nativii Șarpe, dați peste cap din cauza unui secret
Horoscop chinezesc săptămânal 19 -25 septembrie 2020. Nativii Șarpe, dați peste cap din cauza unui secret

Iată ce anunță astrele pentru fiecare semn în parte, pentru săptămâna care urmează. Nativii Bivol își fac planuri mari, nativii Șarpe află niște secrete.

ȘOBOLAN
În această săptămână ar fi bine să nu se încreadă în toate zvonurile care apar. Cineva pare că vrea să îi inducă în eroare și să le testeze loialitatea. O trădare nu va fi deloc iertată de acea persoană.

BIVOL
Nativii Bivol își fac planuri mari de viitor. Și-au trasat o linie clară pe care vor să o urmeze și se gândesc serios la o mutare în alt oraș ori la un alt loc de muncă.

Simt că au nevoie de aceste schimbări radicale pentru a fi mai fericiți.

Citeste si: Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui față în față un Berbec și o Fecioară?

TIGRU
Sfatul cuiva din cercul de prieteni de poate dovedi soluția unei probleme la care acești nativi se chinuie să îi găsească un răspuns de luni de zile.

Rezolvarea este mai simplă decât ar fi crezut, iar la finalul săptămânii, vor fi mai liniștiți.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 19- 25 septembrie 2020

 
IEPURE

Nativii Iepure profită din plin de toate oportunitățile care le ies în cale în această săptămână. Farmecul de care dau dovadă în aceste zile îi ajută să iasă din câteva situații dificile.

E o săptămână de care își vor aduce aminte mult timp înainte.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 12- 18 septembrie 2020. Nativii Maimuță își fac planuri de viitor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

DRAGON
Nativii acestui semn își doresc foarte mult să își extindă orizonturile.

Fie că este vorba despre niște cursuri sau despre o excursie, vor avea parte de o săptămână în care vor cunoaște multe lucruri noi, care le vor schimba viața.

ȘARPE
Niște secrete din trecut le poate da viața peste cap acestor nativi, care vor fi puși la zid de către cei care le vor afla, printr-un mijloc sau altul. Vor da multe explicații pentru a lămuri niște situații pe care le-au creat cu voie sau fără voie.

CAL
Este nevoie de multă diplomație și de mult tact pentru a face față cu brio tuturor provocărilor din această săptămână. Persoana iubită se pregătește să le facă o mare surpriză, spre finalul săptămânii. Fie că este vorba despre venirea unui copil pe lume sau ceva material, vestea va fi una care îi va bucura foarte mult.

CAPRĂ
Cei care au de terminat un proiect la muncă, ar trebui să se alieze cu colegii pentru a face acest lucru mai repede.

În cazul în care nu vor să își petreacă finalul de săptămână muncind, ar fi bine să renunțe la orgoliu și să ceară ajutorul.

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

MAIMUȚĂ
După multe săptămâni de incertitudine, șeful poate să vadă toate progresele pe care nativii Maimuță le-au făcut în ultimele luni și pot propune o mărire de salariu sau o schimbare importantă, într-un alt departament. Se anunță vremuri bune pentru acest semn.

COCOȘ
Nativii Cocoș sunt sfătuiți să lase garda jos, mai ales dacă își doresc să cunoască pe cineva. Dacă este vorba despre o relație la început de drum, să își deschidă sufletul mai mult pentru a fi cu adevărat fericiți. De ei depinde totul acum.

CÂINE
Nativii acestui semn simt că încep săptămâna cu stângul și parcă tot ce fac se năruie în urma lor. Probabil că cel mai bine ar fi să se gândească ce au făcut greșit și cum pot repara totul, înainte de a fi prea târziu. La serviciu, lucrurile pot începe să scârțâie începând de joi.

MISTREȚ

Nativii acestui semn sunt sfătuiți să fie ceva mai chibzuiți în legătură cu toate cheltuielile pe care au de gând să le facă în săptămâna care urmează. Au nevoie de niște priorități și de niște planuri clare, pentru a nu cădea în cealaltă extremă.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop chinezesc săptămânal 12 - 18 septembrie 2020. Nativii Maimuță își fac planuri de viitor

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies