Horoscop chinezesc săptămânal 25 septembrie - 2 octombrie 2020. Nativii Bivol culeg roadele muncii

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 2 octombrie

Iată ce anunță astrele pentru săptămâna viitoare. Nativii Bivol încep să culeagă roadele muncii, iar nativii Tigru trăiesc clipe de vis alături de iubit.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare semn în parte. Citește zodiac chinezesc pentru săptămâna care urmează:

ȘOBOLAN
Nativii acestui semn au parte de un început de lună bun, dar nu spectaculos. După o perioadă agitată, soarele începe să răsară și pe soarele nativilor Șobolan, care zilele acestea pot fi puși la încercare. În weekend, pot primi o veste din partea unei persoane dragi.

BIVOL
Nativii Bivol culeg roadele muncii, după câteva luni în care au muncit din greu. Toamna, nu se numără doar bobocii, ci și banii, căci nativii Bivol pot primi o mărire de salariu ori o promovare la locul de muncă, iar eforturile le vor fi răsplătite.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 25 septembrie- 2 octombrie 2020

TIGRU
Acești nativi trăiesc momente de vis alături de persoana iubită.

O călătorie în doi este tot ce aveți nevoie pentru a începe luna octombrie cu dreptul. În această călătorie puteți cunoaște niște oameni deosebiți, cu care să legați o prietenie trainică.

IEPURE
Începutul lunii octombrie aduce cu sine noi provocări nativilor Iepure, care primesc sarcini noi la serviciu. Cineva are mari încredere în voi, așa că, deși va fi nevoie să faceți multe lucruri în plus, va fi recompensat.



MAIMUȚĂ

Nativii Maimuță simt nevoia să își încarce bateriile, după niște luni epuizante. Un weekend alături de persoanele dragi va fi perfect pentru odihnă, dar și pentru a învăța niște lucruri noi, folositoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

DRAGON
Nativii Dragon au ocazia să facă multe schimbări în această săptămână, mai ales dacă sunt singuri.

Cineva din anturajul lor este pregătit să îi cunoască mai bine luni sau marți. La locul de muncă, lucrurile pot scârțâi la finalul săptămânii.

CAL

Acești nativi sunt pregătiți pentru schimbări majore. Fie că este vorba despre niște renovări ale locuinței, pentru mutarea într-o casă nouă, toate aceste modificări vor da o stare de bine și de liniște, după o lună destul de complicată.

CAPRĂ
Își fac planuri de viitor cu cineva, fără să afle și părerea celeilalte persoane. O discuție sinceră, la un pahar de vin va dezlega limbile și veți afla ce părere aveți unul despre celălalt și dacă nu cumva nu sunteți pregătiți pentru mai mult.

COCOȘ
Problemele financiare nu le mai dau pace acestor nativi, care sunt sfătuiți să nu se arunce cu capul înainte și să facă niște datorii pe care nu le vor putea achita la timp.

Cu puțină răbdare, totul se va rezolva de la sine, fără complicații.

CÂINE

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Sfatul unei persoane mai în vârstă îi ajută pe nativii semnului Câine să iasă dintr-o situație dificilă, la mijlocul săptămânii. Apare persoana potrivită la locul potrivit.

MISTREȚ

Dragostea plutește în aer pentru nativii Mistreț, care sunt pregătiți pentru a începe un nou capitol din viața lor. Au inima deschisă pentru o relație pasională, care să dureze toată viața.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop rune 21 - 27 septembrie. Nativii Taur își văd visul cu ochii, Leii schimbă tactica

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies