Horoscop chinezesc săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2020. Nativii Tigru culeg roadele muncii de peste an

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc pentru toate zodiile

Vezi zodiac chinezesc pentru fiecare zodie în parte. Iată cine începe luna decembrie cu dreptul.

Zodiac Chinezesc OAIE

OAIE: Nativii acestui semn au parte de o săptămână plină, în care vor fi nevoiți să demonstreze că merită poziția în care ea află. Au mare încredere în tot ceea ce fac, iar colaborările din această săptămână le vor aduce multe beneficii, chiar și pe plan sentimental.

Zodiac Chinezesc DRAGON

DRAGON: Nativii Dragon au parte de multe provocări în această săptămână și muncesc mult pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Sunt sfătuiți să nu amâne niște sarcini, deoarece riscă să fie taxați pentru întârziere. La finalul săptămânii, se anunță niște vești minunate din partea unui membru al familiei.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 28 noiembrie-4 decembrie 2020 ȘARPE

ȘARPE: Începutul săptămânii poate veni cu niște probleme la locul de muncă și cu niște reproșuri din partea șefilor. Este nevoie de câteva lămuriri pentru a trece de această situație delicată, pentru ca finalul săptămânii să nu fie unul plin de griji.

Citeste si: Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici. Bunăstare și bogății pentru două zodii

Zodiac Chinezesc MISTREȚ

MISTREȚ: Nativilor acestui semn le ies planurile la care s-au gândit luni întregi. Au parte de suportul celor din jurul lor pentru a termina niște proiecte, iar acest lucru îi face să se gândească la alte lucruri cu ochii deschiși.

Mare atenție în viața personală.

Zodiac Chinezesc MAIMUȚĂ

MAIMUȚĂ: A venit momentul pentru acești nativi să se apuce de o nouă activitate ori de un nou proiect. Mai mulți nativi își pot schimba locul de muncă în această săptămână, într-un domeniu la care au visat mult timp. Spre finalul săptămânii, pot intra și niște bani în cont.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cum vei sta cu banii în această săptămână, în funcție de zodie!

Zodiac Chinezesc IEPURE

IEPURE: A venit momentul pentru nativii acestui semn să facă niște calcule și să tragă o linie. Din acest motiv, ar fi bine să își organizeze mai bine cheltuielile, pentru a vedea ce investiții pot face în următoarea perioadă. Este recomandat să fie mai prudenți.

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc pentru fiecare zodie[Sursa foto: PixaBay]

Zodiac Chinezesc COCOȘ

 

COCOȘ: Un membru al familiei are mare nevoie de ajutor, așa că nativii semnului Cocoș se vor da peste cap pentru a aduce bucurie pe chipul acelei persoane. Ar fi bine să nu uite nici de viața lor personală, care pare să îi macine de ceva vreme.

Zodiac Chinezesc TIGRU

 

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

TIGRU: A venit vremea pentru nativii Tigru să culeagă roadele muncii de peste an și să realizeze un bilanț.

Sunt mulțumiți de ce au adunat și sutn extrem de darnici și cu cei din jurul lor. În viața personală, lucrurile încep să se miște.

Zodiac Chinezesc CÂINE

CÂINE: Nativii acestui semn încep să facă mari progrese la locul de muncă și să câștige respectul șefilor și al colegilor. Aceste zile bune vin cu o atitudine pozitivă, care atrage multe lucruri frumoase, pe toate planurile.

Zodiac Chinezesc BOU

BOU: Nativii acestui semn depun eforturi imense pentru a-și împlini un vis. Au nevoie de ajutorul celor din jurul lor pentru ca totul să meargă pe roate.

Zodiac Chinezesc CAL

CAL: Intervin niște schimbări importante în viața nativilor Cal și acest lucru le dă viața peste cap. Au niște așteptări de la ceilalți și pot fi dezamăgiți de persoane în care aveau mare încredere.

Zodiac Chinezesc ȘOBOLAN

ȘOBOLAN: Se pune o mare presiune pe umerii acestor nativi, așa că au nevoie de ajutor din partea celor dragi, pentru a depăși niște situații. La finalul săptămânii, lucrurile se relaxează.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce iți lipsește și trebuie să suplimentezi, în funcție de zodia ta!

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies