Horoscop chinezesc săptămânal 5 - 11 decembrie 2020. Nativii Șobolan, devastați de veștile pe care le primesc

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc pentru fiecare zodie

Citește mai jos horoscop chinezesc săptămânal și vezi ce anunță astrele pentru fiecare semn în parte. Iată cine are o săptămână de neuitat.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 5- 11 decembrie 2020

Săptămâna viitoare vine cu o mulțime de schimbări pentru mai multe semne. Iată cine are parte de certuri răsunătoare, dar și cine își găsește liniștea, după multe luni grele.

Zodiac Chinezesc OAIE

Oaie: Nativii semnului Oaie au o săptămână plină. Vor să scape de multe drumuri spre final de an, așa că sunt hotărâți să găsească toate cadourile pentru cei dragi în această săptămână.

Sunt sfătuiți să își calculeze bine bugetul, pentru a nu intra pe minus în următorul an.

Zodiac Chinezesc DRAGON

Dragon: Dragonii sunt hotărâți să facă mai multe fapte bune, așa că sunt preocupați să îi vadă pe cei din jurul lor zâmbind și fiind fericiți. Uneori, gesturile mărunte fac mai mult decât orice, iar nativii acestui semn reușesc din plin să fie la înălțime în fața celor dragi.

Zodiac Chinezesc MISTREȚ

Mistreț: Nativii acestui semn se pot confrunta la începutul săptămânii cu mici probleme de ordin sentimental. Pot ieși la iveală niște detalii din trecutul lor, așa că s-ar putea să fie nevoiți să dea niște explicații care nu le sunt pe plac.

Zodiac Chinezesc MAIMUȚĂ

Maimuță: La locul de muncă, totul merge perfect pentru nativii acestui semn, care încep să tragă linie și să descopere ce au făcut bine și unde ar trebui să mai lucreze puțin.

A venit momentul pentru niște noi rezoluții.

Zodiac Chinezesc IEPURE

Iepure: Nativii Iepure sunt puși pe fapte mari, să termine un proiect și să le dovedească tuturor că sunt foarte capabili. Cineva din jurul lor le poate dărui ajutorul, pentru a se putea bucura de un final de săptămână liniștit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zodiac Chinezesc COCOȘ

Cocoș: Nativii Cocoș se confruntă în această săptămână cu niște probleme la locul de muncă, de parcă cineva le-ar putea pune bețe în roate. Trebuie să se gândească bine cine le-ar vrea răul și să îi confrunte, înainte ca situația să degenereze.

Zodiac Chinezesc TIGRU

Tigru: Tigrii au parte de niște scandaluri de proporții la final de săptămână, chiar când credeau că totul merge bine în viața lor.

Cineva din trecut apare și strică tot ce au construit frumos în ultima perioadă.

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc pentru fiecare zodie[Sursa foto: PixaBay]

Zodiac Chinezesc CÂINE

Câine: Nativii Câine au parte de schimbări radicale în viața lor. Dacă nu este vorba despe relația personală, este vorba despre locul de muncă. Unora dintre ei li se va propune relocarea sau schimbarea domeniului de activitate.

Zodiac Chinezesc BOU

Bou: Nativii acestui semn au nevoie să iasă din rutină și să facă ceva neașteptat în viața lor. O mică vacanță, o ieșire cu persoana iubită sau niște mici cadouri pot face diferența în viața lor.

Citeste si: Horoscop 2021 în dragoste. Ce zodii întâmpină fericirea în noul an!

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Zodiac Chinezesc CAL

Cal: Nativii semnului Cal sunt dispuși în această săptămână să le ofere ajutorul celor care au nevoie de ei, să le dovedească faptul că sunt niște prieteni buni și că oricine se poate baza pe ei, la orice oră.

Citeste si: Află de la noi care sunt cele mai curioase zodii și cât de important e pentru ele să știe totul!

Zodiac Chinezesc ȘOBOLAN

Șobolan: O relație de familie sau de prietenie poate avea de suferit în această săptămână, iar nativii acestui semn vor fi devastați de ceea ce află la începutul săptămânii. Trebuie să se pregătească pentru tot ce este mai rău.

Zodiac Chinezesc PORC

Porc: Nativii acestui semn se trezesc în această săptămână fără niciun chef și vor avea nevoie de multă voință pentru a trece peste aceste zile. Abia spre finalul săptămânii lucrurile încep să se schimbe în viața lor.

Rămâi pe kfetele.ro pentru a citi horoscop chinezesc săptămânal și pentru săptămâna următoare și pentru a vedea care sunt provocările ultimei luni a anului 2020.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Află de la noi care sunt cele mai curioase zodii și cât de important e pentru ele să știe totul!

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies