Horoscop COMPLET 30 septembrie de la AstroCafe.ro: O zodie trebuie sa scape URGENT de stres!

Horoscop COMPLET 30 septembrie de la AstroCafe.ro: O zodie trebuie sa scape URGENT de stres!
Horoscop COMPLET 30 septembrie de la AstroCafe.ro: O zodie trebuie sa scape URGENT de stres!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 30 septembrie 2017.

Capricorn

Sunt zile bune pentru a te ocupa numai de tine. Reevalueaza-ti prioritatile, detaseaza-te de oamenii si situatiile care te solicita prea mult si gandeste-te pe indelete la a face altfel lucrurile. Ceilalti te pot provoca mult si bine, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa treci peste toate. Ti-ar prinde bine sa fii discret si numai in compania oamenilor dragi si de incredere. Insa evita sa-ti divulgi intentiile si parerile de orice fel.

Varsator

La finalul acestei saptamani iti sunt favorizate activitatile usoare, relaxarea si dialogurile banale cu cei dragi. Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. Cineva din mediul profesional in care activezi te poate provoca la discutii interesante. Bine ar fi sa vorbesti strictul necesar si sa privesti dincolo de aparentele cotidiene.

Cateva momente petrecute in meditatie, intr-un loc drag sufletului tau ti-ar aduce beneficii mari.

Pesti

Sunt zile pe care le poti petrece alaturi de prieteni sau de colegii apropiati de serviciu. Cele puse la cale acum ar putea avea efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre planificarea unor activitati de recreere sau aventuri. Insa vor intra in discutie si activitatile profesionale, de genul dezvoltarea unei mici afaceri care sa aduca dividente tuturor celor implicati sau veti continua lucrul in comun la un proiect profesional din cadrul locului de munca.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

6 combinatii dezastruoase de zodii. Dar in dormitor sar scantei!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies