Horoscop complet AstroCafe 12 decembrie: Trei ceasuri rele pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe 12 decembrie: Trei ceasuri rele pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe 12 decembrie: Trei ceasuri rele pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru 12 decembrie 2017.

Capricorn

Pentru tine este o zi a puterii si autoritatii, a statutului si imaginii. S-ar putea sa fii pus in situatia de a-ti apara locul, pozitia sau macar punctul de vedere, in fata unor persoane cu autoritate. In orice caz, ai nevoie de prezenta de spirit, atentie, dar si flexibilitate si disponibilitatea de a negocia absolut orice ti se cere.

Varsator

E posibil sa ai un sentiment acut de incertitudine cu privire la viitor, mai ales prin prisma relatiei de cuplu care se cere reformulata in urmatoarea perioada, dar si prin cea a colaborarilor si imaginii publice care sunt supuse schimbarilor si ajustarilor. Cel putini ti-e din ce in ce mai clar care este registrul potrivit in care sa functionezi, profesional vorbind.

Pesti

Zona finantelor cunoaste astazi un inceput de stabilizare, prin sprijinul acordat de oameni care te apreciaza sau chiar prin propuneri pe care deja de primesti, legat de cariera. Acum este momentul sa profiti de un context favorabil si sa gasesti solutiile necesare pentru a inainta, folosindu-te de creativitate si intuitie.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Cassandra 12 - 18 decembrie: O saptamana plina de surprize placute pentru cateva zodii si plina de suparari pentru altele

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies