Horoscop complet Astrocafe 18 martie. O duminica plina de certuri pentru doua zodii

Horoscop complet Astrocafe 18 martie. O duminica plina de certuri pentru doua zodii
Horoscop complet Astrocafe 18 martie. O duminica plina de certuri pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 18 martie 2018.

Capricorn

 

Dialogurile cu ceilalti sunt frecvente la finalul acestei saptamani, lucru care te poate obosi mult. Afli multe informatii deosebite atat despre persoanele din anturajul apropiat, cat si despre modul in care iti poti imbunatati stilul de viata si sanatatea. Fii prudent si selecteaza totul, pentru ca sunt si aspecte care nu te privesc sau care sunt spuse doar ca sa te destabilizeze emotional. Duminica, odihneste-te acasa, printre cei dragi.

 

Varsator

 

Sambata se intrezaresc cumparaturi pentru nevoile personale, dar te poti orienta si spre a face cadouri unor prieteni apropiati. Nemultumirile legate de bugetul disponibil sunt mari, insa daca ai sa te concentrezi numai pe cheltuielile prioritare te vei descurca foarte bine. Provocarea perioadei consta in a-ti reformula conceptiile si atitudinea fata de bani si implicatiile lor.

Duminica, bucura-te de compania celor dragi.

 

Pesti

 

Emotivitatea este accentuata si este ceva mai dificil sa te implici in prea multe activitati. Ordoneaza-ti programul de la finele acestei saptamani, astfel incat sa te ocupi numai de treburi usoare si sa vorbesti sau sa te intalnesti numai cu oameni dragi si armoniosi. Se pare ca situatia din segmentul profesional iti ofera multa bataie de cap. Detaseaza-te si ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Caracteristici zodii: cele mai bune sotii. Zodia nascuta sa fie nevasta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2018. Nu au mai trait asa ceva niciodata

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies