Horoscop complet AstroCafe pentru 13 noiembrie: Multa forfota si agitatie. Atentie la accidente

Horoscop complet AstroCafe pentru 13 noiembrie: Multa forfota si agitatie. Atentie la accidente
Horoscop complet AstroCafe pentru 13 noiembrie: Multa forfota si agitatie. Atentie la accidente

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 13 noiembrie 2017.

Capricorn

Dorinta de comunicare este mare. Astfel ai sanse sa vorbesti cu multe persoane, dar persoane importante, de la care poti invata subiecte interesante. Pe de alta parte iti sunt sustinute planurile de calatorii sau de instruire, necesare in domeniul profesional in care activezi. Fereste-te de a oferi sfaturi sau de a povesti prea multe detalii personale despre tine.

Varsator

Este o zi buna pentru a verifica bugetul de venituri si cheltuieli. S-ar putea sa primesti ceva bani dintr-o colaborare, dar si partenerul de viata sau colaboratorii te vor sustine material. Daca vei privi dincolo de aparentele cotidiene vei constata ca incet, dar sigur, ti se deschide alte variante de castig de la si prin altii. Totul este sa ai rabdare si sa cheltuiesti strictul necesar.

Pesti

Relatiile parteneriale sunt accentuate, datorita banilor si bunurilor pe care le folosesti si administrezi impreuna cu partenerul de viata, rudele si colaboratorii. Pe de o parte s-ar putea sa primesti tu sustinere materiala de la aceste persoane. Insa, pe de alta parte tu la randul tau vei fi nevoit, fie sa platesti restante, fie pur si simplu sa ajuti pe cineva drag aflat la nevoie.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Mariana Cojocaru, horoscop decembrie: tensiuni, situatii extreme si schimbari pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Horoscop 2018: Trei zodii scapa pentru totdeauna de saracie. Iata care sunt norocosii

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies