Horoscop complet AstroCafe pentru 18 noiembrie: Probleme majore acasa pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru 18 noiembrie: Probleme majore acasa pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru 18 noiembrie: Probleme majore acasa pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 18 noiembrie 2017.

Rac

 

Finalul acestei saptamani iti aduce aminte despre iubirile din trecut si astfel vei face tot soiul de scenarii despre cum ar fi fost daca si cu parca. A face comparatii intre atunci si acum este o idee nepotrivita, deoarece acum nevoile tale afective sunt cu totul altele si chiar personalitatea ta este mult schimbata. Fii ingaduitor cu tine insuti si iubeste-te asa cum esti! Cei dragi pot vei spre tine numai daca te deschizi sufleteste fata de ei si-i accepti asa cum sunt.

 

Leu

 

Relaxeaza-te in acest weekend, acasa, alaturi de membrii familiei. Sunt momente bune pentru a stabili planuri comune de viitor, pentru a primi si oferi sfaturi, pentru a face vizite rudelor sau a primi la tine acasa rude. Foloseste-ti forta, generozitatea, stralucirea si creeaza un mediu ambiant placut, linistit, amuzant pentru toata lumea. Chiar daca, unii iti vor raspunde altfel decat iti doresti tu, pana la urma vei fi multumit de cele realizate in aceste zile.

 

Fecioara

 

Sunt zile excelente pentru a te gandi pe indelete la planuri de viitor, la felul in care ar fi bine sa iti modelezi personalitatea si felul de a gandi. Foarte posibil sa gesesti pe cineva de incredere in anturajul apropiat cu care sa dezbati toate acestea intr-un mod foarte serios si cu efecte pe termen lung.

Ar fi bine sa asculti mai mult si sa vorbesti strictul necesar, deoarece interlocutorul tau iti va spune o multime de lucruri interesante despre tine si viitorul tau.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Luna noua in Scorpion afecteaza toate zodiile. Un weekend de foc pentru lei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies