Horoscop complet AstroCafe pentru 18 noiembrie: Probleme majore acasa pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru 18 noiembrie: Probleme majore acasa pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru 18 noiembrie: Probleme majore acasa pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 18 noiembrie 2017.

Capricorn

 

Prietenii si persoanele din anturajul profesional te vor ajuta sa vezi vezi situatiile in care esti implicat dintr-o noua perspectiva. Chiar daca, la prima vedere esti nemultumit de cele aflate, daca ai sa te gandesti atent, in tihna vei observa ca de fapt sfaturile si informatiile primite sunt in avantajul tau. Pe de alta parte, detaseaza-te de forfota cotidiana si odihneste-te mai mult. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele ficatului, asa incat fii prudent.

 

Varsator

 

Participarea la evenimente sociale te poate obosi destul de mult. Pe langa faptul ca trebuie sa te prezinti onorabil, sa iti alegi cuvintele si gesturile cu grija vor aparea si provocari din partea celorlalti, unele pornind de la fleacuri. Figurile autoritare din preajma ta iti vor oferi sfaturi utile vizavi de felul in care relationezi in plan socio-profesional.

Serile acestui final de saptamana sunt potrivite distractiilor alaturi de cei dragi.

 

Pesti

 

Datorita unor probleme de sanatate este posibil sa anulezi o calatorie sau un seminar la care doreai sa participi. Activitatile care presupun efort fizic, mental si discutiile cu multa lume sunt dificil de desfasurat, asa incat fii prudent si cat mai discret. Pe de alta parte sunt momente bune in acest sfarsit de saptamana pentru a-ti revizui filozofia de viata, a lectura carti valoroase, a vizita un targ de sezon sau a vizona un spectacol de teatru.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Luna noua in Scorpion afecteaza toate zodiile. Un weekend de foc pentru lei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies