Horoscop complet AstroCafe pentru 22 februarie: Doua zodii se despart de cineva drag

Horoscop complet AstroCafe pentru 22 februarie: Doua zodii se despart de cineva drag
Horoscop complet AstroCafe pentru 22 februarie: Doua zodii se despart de cineva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru astazi, 22 februarie 2018.

Rac

Este momentul sa te gandesti la proiectele sau actiunile comune cu prietenii. Rasturnarile de situatie pot aparea fie de la banii implicati, fie de la valorile morale diferite. In orice situatie observa atent desfasurarea lucrurilor si nu interveni prea mult. Exista tensiuni majore in relatiile cu ceilalti, astfel ca este dificil sa te apropii atat de persoana iubita, cat si de prieteni. Ia ce-ti este de folos din orice relatie si apropie-te de oameni noi.

Leu

Vei actiona mult in segmentul socio-profesional. Se contureaza intalniri si discutii cu oameni de rang oficial inalt. Posibil sa fii nevoit sa explici diverse chestiuni profesionale sau sa propui solutii noi pentru a dezvolta activitatea de la locul de munca. Bine ar fi sa vorbesti strictul necesar, deoarece sunt sanse putine sa obtii vreo marire, vreo apreciere sau macar ceva plata materiala. Spre seara iti vei gasi linistea acasa, printre membrii familiei.

Fecioara

Iti vei da seama ca unele conceptii sau filozofii de viata sustinute si abordate de tine pana acum sunt perimate si necesita imbunatatiri. La prima vedere poti crede ca altii sunt de vina pentru neplacerile din viata ta, insa asta este varianta simpla si profitabila pe termen scurt. Pe termen lunga insa ar fi bine sa-ti revizuiesti mentalul si sa imbratisezi si alte teorii sau moduri de viata.

De aceea, astazi poate interveni si planificarea unei calatorii sau a unui program de instruire.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop Mariana Cojocaru luna Martie: Probleme grave pentru doua zodii, iubiri neimplinite pentru altele

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies