Horoscop complet AstroCafe pentru 22 februarie: Doua zodii se despart de cineva drag

Horoscop complet AstroCafe pentru 22 februarie: Doua zodii se despart de cineva drag
Horoscop complet AstroCafe pentru 22 februarie: Doua zodii se despart de cineva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru astazi, 22 februarie 2018.

Capricorn

Planul amoros este tensionat, aspect care poate duce la stari de spirit fluctuante. Poate ca tu vrei prea mult de la cei dragi sau vrei ceva ce acestia nu-ti pot oferi sau iti ofera, dar intr-o alta forma decat cea dorita de tine. Se pare ca de la banii si bunurile comune apar regulat discutii aprinse sau neconcordante in actiunile fiecaruia dintre voi. Ar fi bine sa accepti si alte fatete ale relatiilor cu cei dragi si sa le oferi mai multa libertate de miscare.

Varsator

Pentru ca acasa ai multe si marunte de facut, cumva indatoririle socio-profesionale raman de izbeliste. Atat partenerul de viata, cat si colaboratorii iti pot reprosa faptul ca lasi pe umerii lor saricinile tale, fara ca macar sa le povestesti pe indelete ce se peterece cu tine. Organizeaza-ti treburile astfel incat sa depui eforturile necesare, atat in segmentul domestic, cat si in cel partenerial. Dupa-amiaza, cina servita cu cei dragi va bucura pe toata lumea.

Pesti

Multe discutii si treburi profesionale se contureaza astazi. Se recomanda prudenta, pentru ca spiritele sunt incinse si foarte usor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Alege-ti cu grija vorbele si gesturile fata de ceilalti. Unii ar putea interpreta gresit intentiile tale benefice. Poate ca ar fi bine sa inchei unele colaborari sau sa finalizezi sarcinile de lucru comune cu colegii de munca. Spre seara, o sueta cu cineva draga te va ajuta sa intelegi mai bine cele petrecute astazi.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Mariana Cojocaru luna Martie: Probleme grave pentru doua zodii, iubiri neimplinite pentru altele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies